Po šio diferencialinio stiprintuvo, buferio reikia?

O

Octago

Guest
Hello all, diferencialinio stiprintuvo mano grandinės (žr. priedą nuotrauką). Stiprintuvas parodyta priedą sudaro skirtumas įvesties vieno cokolio Kontrolinė produkcijos etape ir šaltinis pasekėjų kaip buferis. 1, mano prašymas, šis stiprintuvas vairuoti talpinė apkrova (ne daugiau nei 100pF), tai galima tiesiog naudoti šią stiprintuvo be šaltinis pasekėjų (naudoti mazgas kaip produkcija) ar turėčiau taip pat buferis (naudoti mazgas B kaip produkcija)? Beje, laikraščiuose skaitau veiklos stiprintuvas ar diferencialinio stiprintuvo ir tt visada buferio etape, bet mano modeliavimas, aš dažnai rasti grandinės gali dirbti gerai ir vairuoti šį etapą be jokių buferio. Taigi aš esu įdomu, kas yra esminis privalumas buferis? Ar kada turėčiau naudoti buferio? 2, Jei aš naudoju kaip produkcija, nei turėtų būti susiję su Vnn (raudona ryšį paveikslėlyje). Ar teisingai cofiguration neigiamas Unity-Gain atsiliepimus? Atsiliepimus ciruit kartais stabilumo problemą, šios schemos, kaip tikėtina ji ketina virpėti? 3. Siekiant padidinti pelną ir išėjimo įtampa aukštesnio lygio, kaip aš galiu optimizuoti tranzistoriaus parametrus (W / L) (M1-M4) - (W / L) (M5-M6) šio stiprintuvo? Labai ačiū!

Kaip pirmas nesusipratimas: produkcijos keista nėra šaltinio pasekėjų, vartydami stiprintuvas su dideliu įtampos padidėjimu. Naudojant kaip produkcija virsdavo savo stiprintuvas OTA ribinių išvesties įtampos diapazonas. Gali būti tinka jūsų paraiška arba ne ... Prašome persvarstyti.

Taip, išėjimo buferis yra bendro šaltinio stiprintuvas, aš parašyta kažkas negerai. Ačiū aš norėčiau turėti išėjimo įtampos diapazonas iki tiekimo įtampa VDD, ir aš imituoti stiprintuvo be buferio, išėjimas tik iki 1.8-1.9V Jei buferis yra taip pat, tai galėtų padidinti produkcijos įtampos viršutinio lygio? Pridėjus buferis, nėra jokių papildomų problemų, susijusių su virpesiai? [Quote = FVM] Kaip pirmas nesusipratimas: išėjimo keista nėra šaltinis pasekėjų, vartydami stiprintuvas su dideliu įtampos padidėjimu. Naudojant kaip produkcija virsdavo savo stiprintuvas OTA ribinių išvesties įtampos diapazonas. Gali būti tinka jūsų paraiška arba ne ... Prašome persvarstyti. [/Quote]

Operatig išėjimo etape talpinė apkrova, stabilumo klausimai gali būti laikomasi, manau, jie turėtų būti valdomas Miller kompensacijos tinklo. Bet aš nesu IC dizaino ekspertizes su intuityviu žinių tipinių parametrų, kad galima tikėtis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back