plz man padėti kuriant filtrus

S

sayurabh

Guest
PLZ help me im darbo matla projektuojant filtrai Eil bp AG i am supainioti inproblem sprendžiant tecniques pavyzdžiui i wanna do išspręsti problemą dėl pralaidumo pvz signalas bus Paas per filtrus f <Nu jei įeinantis signalas viršija fm taip i pakeisti sąlyga pralaidumo aš galiu imlement šį naudojant MATLAB pasiūlyti ką nors pastebi, ar knyga išspręsti šias rūšis problemų

Aš ne gerai suprasti jūsų quetion, bet ir skaitmeninių filtrų projektavimas mes normalizuoti frequencis 1.
į MATLAB mes padaryti fs / 2 = 1
todėl normalizuoti visus frequencis į FS / 2

Ar jūs bandote pasakyti, kad bendra formulė Mažas Pass filtrą ir nežinau kaip išspręsti lygtys, kad būtų galima turėti skaitinę reikšmę jums reikia, kad mažos Filtras leisti per tik [0 -> fm) konkrečius pralaidumo jūs turite galvoje?

Manau, mes negalime suprasti savo klausimą labai gerai, pabandykite paaiškinti daugiau žodžiai ir frazės ...

Pavyzdžiai filtrų kur reikia tik įvesti parametrus, galite naudoti "fdatool" į Matlab, kad grasphycal sąsaja turėtų padėti šiek tiek, net jei jūs nematote formules direcftly galite gauti idėjų ...

Ar norite ot įgyvendinti skaičiaus išspręsti šią problemą?šis klausimas gali būti aiškesnės

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back