I
installer2001
Guest
Sveiki Genius vaikinai,
how ru
Na aš ką tik mano egzaminus. Darau Elektronikos inžinerija.
Well I have completed my 2 years.Now tai vieną mėnesį atostogų / Aš noriu, kad geras projektas. Tos man reikia jūsų help.Plz do help me
"Na aš turiu žinių apie stiprintuvai, BJT, TRANSISTOR, UJTS, 555, dekoderių, kodavimo, MULTIPLEXER, DE MUX, kovoje, septynių segmentų, OP AMP"
Taigi PLZ vadovas man apie projektą, kad projektas turėtų KAS I made.
Aš jau labai geras "garso AMPLIFER, eismo signalų, ir schemą, kuri automatiškai sutinka Fone Calls"
Plz man bet grandinė, kurioje jie dekoderiai, MUX, 555 ir tt yra susiję
In my 3rd year I bus daryti Power Electronics, BIOMEDICINOS INŽINERIJA, bet kokius projektus, susijusius su tais bus vertinama.
plz man grandinės schema ir duomenys apie projectGOD BLESS U
how ru
Na aš ką tik mano egzaminus. Darau Elektronikos inžinerija.
Well I have completed my 2 years.Now tai vieną mėnesį atostogų / Aš noriu, kad geras projektas. Tos man reikia jūsų help.Plz do help me
"Na aš turiu žinių apie stiprintuvai, BJT, TRANSISTOR, UJTS, 555, dekoderių, kodavimo, MULTIPLEXER, DE MUX, kovoje, septynių segmentų, OP AMP"
Taigi PLZ vadovas man apie projektą, kad projektas turėtų KAS I made.
Aš jau labai geras "garso AMPLIFER, eismo signalų, ir schemą, kuri automatiškai sutinka Fone Calls"
Plz man bet grandinė, kurioje jie dekoderiai, MUX, 555 ir tt yra susiję
In my 3rd year I bus daryti Power Electronics, BIOMEDICINOS INŽINERIJA, bet kokius projektus, susijusius su tais bus vertinama.
plz man grandinės schema ir duomenys apie projectGOD BLESS U