PLZ help, ar mano mokytoja neleis man pereiti

T

thegame2008

Guest
Kodėl turiu skirtingus atsakymus?pusės bangos dipolio antena
aš naudoju tris programas, siekiant gauti pelną ir pilnutinė varža (Manama, PCAAD, EXNEC) turiu duoti tuos pačius kriterijus, tačiau kiekviena programa man duoti skirtingus atsakymus, kodėl i cant suprasti, kaip aš žinau šių programų naudoja tą patį metodą (MOM) ir I noriu paklausti Kaip mama veikia (kaip jis veikia .. Man reikia informacijos apie mama ... Aš atlikau šį darbą, ir mano mokytojas tai patiko, bet jis manęs paklausė, kodėl u turėti differnt atsakymus ir u yra pats parametrus .... Jis sakė, kad atsakymas yra relatd su mama, manau, ir rašyti apie tai, kad jis neleidžia man praeiti, kad prašom man reikia padėti pranešimą
Šie parametraiPLZ susipažinti su byla arbaf cm GRX programa
500 MHz 30 2,2 77,5 42,2 PCAAD
500 MHz, 30 2,16 85,3 48,2 EZNEC
500 MHz, 30 2,15 76,88 44,02 MMANA
500 MHz 30 2,15 75 50 Teoriškai
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Prašome Mieli draugai Man reikia atsakyti ir padėti

Well, im not really į šią labai gerai.Skaičiavimai grindžiami kasdieninėmis aproximations, kurių kiekviena įmonė priima savo nuožiūra, todėl rezultatas skiriasi.

Edit: Aš taip pat žinau, kad kai jums išspręsti Integralų skaičiavimai kompiuteris naudoja apytikriai vertybes.taip Thats why kiekvienos programinė įranga "savo" vertybes.

tkowd Thanks a lot Mmmm, mano mokytojai man duoti užuominą jis papasakojo, kaip jis mama darbe?iš ten ir galima rasti atsakymą, kad draugai nors daugiau atsakymų Ačiū

skirtumas yra apie MOM įgyvendinimas> greičio priežasčių, viena naudoja Delta funkcijas irimą funkcijų.Delta funkcijos yra labai bloga srovė.
Kitos funkcijos visą domeną funkcijų (sin / kosinusas) arba PWS (Picewise apibrėžtos funkcijos), kuri gali atstovauti srovių geriau.Mama turi daug Integralų, kad (vėlgi dėl greičio sumetimais) kai šių integralai skaičiavimai nėra labai tikslūs.
Šie skirtumai yra labai matomi pilnutinės varžos skaičiavimas, ir nėra labai svarbu ofr spinduliuotės modeliai

Labas,

yra klausimų, kurie gali turėti įtakos dipolio antena sprendimas:

1) integracija turi būti pakankamai tikslūs, kad duoti stabilų sistemos linijų lygtis (kurios iš esmės reiškia, kad jei padidinti integravimo tikslumas ji nebeturi įtakos rezultatus žymiai).Kiekviena mama programinė įranga turi turėti parametrą, kad būtų galima kontroliuoti, kaip tiksliai ji apskaičiuoja integralai.Jei ne, tai nėra rimta kodą.

2) Dabartinė suderinimo per viela turi būti pakankamai tikslus.Jei jūsų kodų nereikia atsižvelgti į tai automatiškai už jus turi patikrinti vietoje.Jei jie naudoja mažai, kad pagrindas, laidai turi būti suskirstyti į segmentus lambda/10 arba mažesnė.Sumažinti šios vertės, kol pasieksite stabilų rezultatą.Jei kodas yra naudojant aukšto tvarkos pagrindu, kaip galite padidinti derinimo užsakymą viela.Manau savo kodus naudojate mažas, kad, nors aš ne dirbti su bet kuriuo iš jų.

3) Kas yra vielos modelis?Yra keletas vielinių modelių rinkai ir akademinei bendruomenei, bet labai populiarus vienas iš plonos vielos derinimą.Tai reiškia, kad viela yra laikomas vienu linijinis dabartinę savo ašį.Vielos storis tada atskirai atsižvelgiama į ...Bet kokiu atveju, įsitikinkite, kad visi jūsų kodai "matyti" vienodo storio tos vielos.Tai ypač dėl NEC šeimos programinės įrangos atveju, jei jums sumažėjimas vielos storis, dėl laikysenos tiks teorinės 75 ohm ...

4) sužadinimo modelis yra didelis pilnutinės varžos apskaičiavimas, todėl reikia būti atsargiems, kad patikrinti, ar sužadinimo modelių visose programose yra lygiaverčiai.

Tuo tikslu, mano patarimai jums yra atsisiųsti nemokamą demo WIPL-D, kuris yra tikrai rimta komercinės kodas ...www.wipl-d.com -> užsiregistruoti ir atsisiųsti demonstracinę versiją.

Linkėjimai,
drasko

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back