PLX9054 kuriems padėti

R

rasta_board

Guest
Hi Friends,

Visų mano projektų galiu naudoti PCI9054 "C Mode" kontrolės FPGA. Acturally PCI9054 veikia kaip vietos autobusų meistras ir PCI tikslą.

Aš naudoju plxmon išbandyti savo laivą.Vienkartinio rašykite SRAM I įvedėte šią komandą į komandų eilutę mažesnis plxmon:
> El S0 11.111.111
Matau apie cipescope signalai ir LA yra 0

> El S0 4 22222222
Matau apie cipescope signalai ir LA yra 1

> El S0 33.333.333
Matau apie cipescope signalai ir LA yra 2!!

Bet tikiuosi, kad La buvo 0.

gali bet kuri įstaiga man padėti?

Kas yra plxmon ...........Aš taip pat naudojant PCI 9.054 C režimas .........

Labas
Ačiū už Jūsų atsakymą.
PLX Pir yra programa, kad aš įdiegtas kompiuterio išbandyti savo laivą.
Jis gali matuoti rašymo ir skaitymo greitis yra 9.054 ir parodyti savo vidaus registruotis papildomai galiu keisti šių su šia programa registro nustatymas.

Laimei, mano problema buvo išspręsta.dabar mano dabartinis klausimas yra, kaip aš galiu siųsti duomenis, 9.054 meistras režimu?

Kokia yra greičio duomenų perdavimo į savo laivą?Ačiū

I hav ne apie magistro būdas actuly aš dabar pradeda naudoti PLX 9.054 dabar tik ........ idėjaprojektavimas.Mano projektas tik prasidėjo tik ..........
Jei kuri nors kita qurey susijusių C režimas Sveiki ....Parašytas po 4 minučių:aš thinging Wat taip pat, tik aš naudoju PLX 9.054 aš altera lustas vietos pusėje PLX 9054.I hav vienas klausimas RU naudojant pasirengęs # PIN apie PLX ....?
yra būtina, ar ne .......? gali sukelti v wait state naudodami šį PIN?.mano laive jos neveikia. U HAV bet idėja ......?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back