Pluošto valdymo, naudojant vieną anteną

A

Abhayesh

Guest
Turiu dipolio antena 860-960 MHz dažniu. Ar vis tiek galiu padaryti Pluošto valdymo, naudojant vieną anteną? Jei mano klausimas yra neaišku, kreipkitės į mane .. Abhayesh

Fiksuota vieno dipolio antena turi tik vieną spinduliavimo dėsningumo, ne Pluošto valdymo signalo šaltinio variacijos. Aplink gali būti pakeista spręsdama netiesiogiai arba direktoriaus arba reflektoriaus, kuris gali pakeisti spinduliavimo dėsningumo, tačiau ji negali būti skaičiuojamas kaip fiksuotą antenos padėtį. Sukiosios antenos yra paprasčiausias būdas Pluošto valdymo ir ji veikia taip pat vieno dipolio antena. De-tuningas radijo grandinės varža taip pat įtakos antenos spinduliavimo dėsningumo, kaip perdavimo linijos tampa visos antenos dalis.

Sveiki, Tiesiog klausimas: Ar jūs naudojate reflektorius su savo dipolio, kaip maža Parabolė ar kampe atšvaito? BR

Mano antena yra žiede poliarizuota antenna.So,,, manau, jūs žinote, modelį ... Gal galite paaiškinti, ką reiškia parabolę arba kampo rflector, naudojant .... Ji bus naudinga, jei jūs galite siųsti man tam tikrus saitus skaityti apie tai ....

Sveiki, Taip. Tai nėra lengva kontroliuoti, be matricos principas antenos modelį! Paskutinis sprendimas būtų defocus, Dipolio kanalą atsilieka vieno reflektoriaus kaip vieną Parabolė ... tačiau aš nesu įsitikinęs, kad yra geriausias sprendimas. Aš nežinau pakankamai, kad jūsų specifikacijos padės jums teisingai. Linkėjimai

Kokio tipo antena? Ji negali būti vienas dipolis, jei jis yra apskritas poliarizuota. Pluošto valdymo paprastai laikoma dinamiškas grįžtamas procesas vairo gali būti valdoma operatoriaus. Atkurti vieną antenos elementą pridėti daugiau elementų, pavyzdžiui, direktorių arba reflektorių nėra lankstus būdas valdyti sija.

tipo antena tai? Ji negali būti vienas dipolis, jei jis yra apskritas poliarizuota.
Taip, kad bus mano kitas klausimas. faktinis antena tipas turi būti tinkamai apibrėžta Dave

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back