Pls rekomenduoti knyga apie sintezę.

T

triquent

Guest
Aš geriu sintezės kursas šį semestrą. Tai tęstinis kursas Verilog. Šio kurso profesorius naudoja savo pastabas. Kiekvienas gali rekomenduoti gerų knygų šioje srityje? Beje, aš taip pat noriu žinoti, kas fone man reikia žinoti, norint išmokti skaitmeninių IC dizainas. Skaitmeninė logika dizainas, verilog / VHDL dar ką nors? kaip apie algoritmas? Aš girdėjau daug žmonių mokytis algoritmas.

Manau, kad Synopsys DC Seminare bus geriausias jums reikia.

Norėdami sužinoti skaitmeninių IC dizaino jums reikia žinoti, skaitmeninės logikos ir kompiuterių architektūros koncepcijas. Sintezė Žinoma, jūs sužinosite apie skirtingus algoritmus, kurie naudojami sintezės VHDL / Verilog kodas. Aš rekomenduoju jums mokytis šių Ebook. Jei jūs negalite gauti bet kur, leiskite man žinoti, siųsti jums: ebook-VHDL-vadovas skaitmeninio dizaino ir sintezė (2003) ". Tuo, žinoma, galite nurodyti correspodence įrangos pavyzdinis kodas. Taip pat, jei norite sužinoti daugiau apie sintezę, jums reikia žinoti grafų teorija duomenis. Šią knygą, yra geriausias jums mokytis daugiau apie algoritmai: "Įvadas į algoritmai (MIT Press 2nd Edition)" Leiskite man žinoti, jei jūs neturite prieigos. Aš atsiųsime jums. , H.

Kurią jūs turėtumete perskaityti Synopsys lustą sintezės studento vadovas ir prehaps laboratorijoje

Mokymosi sintezės, geriausia knyga yra ASIC deesign su Synopsys Himanshu bhatnagar. Jis apima įvairius aspektus mikroschemų sintezės, išskyrus naudojamas įrankis algorthms. Mokymosi Digital IC dizainas ir reikia žinoti pagrindinius skaitmeninių logika dizainas, kai micropprocessors ... veirlog, CMOS bit ir kai prietaisas fizika.

Sveiki, khorram. Jūs galite siųsti man knygą, kad jūs paminėti. "Įvadas į algoritmai (MIT Press 2nd Edition)" Aš noriu studijuoti algoritmus. Mano elektroninio pašto "horzonbluz@hotmail.com"

Išplėstinė ASIC CHIP SINTEZĖ Naudojant Synopsys ® Dizainas Kompiliatorius ™ Fizinė Kompiliatorius ™ ir PrimeTime ® Second Edition ua visą įspūdį

Jei esate registruotas vartotojas Synopsys Dizainas Kompiliatorius, tiesiog apsilankykite Solvenet svetainėje ir ištirti, ką jūs norite žinoti, tai, kad jūs negalėsite rasti atsakymą knygose.

sintezė knyga rekomenduojami "DTL mikroschemų dizaino" Douglas Smith, labai gera knyga mokymosi verilog VHDL. ji paaiškina įvairius klausimus wite kodai sintezei.

Naudojant Synopsys logika sintezė Pran Kurup, Taher AbbasiPublisher: Kluwer Academic Pub (gegužės 1, 1995) ISBN: 0792395824

Ačiū. Ar galite atsiųsti man vieną kopiją šios knygos? mano elektroninio pašto adresą: trisilic@yahoo.com [quote = khorram] Norėdami sužinoti skaitmeninius IC dizainas jums reikia žinoti, skaitmeninės logikos ir kompiuterių architektūros koncepcijas. Sintezė Žinoma, jūs sužinosite apie skirtingus algoritmus, kurie naudojami sintezės VHDL / Verilog kodas. Aš rekomenduoju jums mokytis šių Ebook. Jei jūs negalite gauti bet kur, leiskite man žinoti, siųsti jums: ebook-VHDL-vadovas skaitmeninio dizaino ir sintezė (2003) ". Tuo, žinoma, galite nurodyti correspodence įrangos pavyzdinis kodas. Taip pat, jei norite sužinoti daugiau apie sintezę, jums reikia žinoti grafų teorija duomenis. Šią knygą, yra geriausias jums mokytis daugiau apie algoritmai: "Įvadas į algoritmai (MIT Press 2nd Edition)" Leiskite man žinoti, jei jūs neturite prieigos. Aš atsiųsime jums. Regards, H. [/quote]

Atrodė, kad "Išplėstinė lustas sintezė" yra labiau populiarėja. Bet aš manau, kad DC vadovas yra tinkama pradedantiesiems. Ačiū

Pirmiausia išmokti keletą sintezės pagrindus, ir tada skaityti parduodami.

gali kas nors atsiųsti man visus minėtų knygų, mano elektroninio pašto "aida8112_cc@yahoo.com". nuoširdžiausi linkėjimai.

Sveiki, jūs galite pradėti su Synopsys dizainas kompiliatorių dirbtuvės (studento vadovas ir laboratorijos vadovas) ir tada galite skaityti Synopsys parduodami dokumentai, apie lustų sintezė.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back