Pls paaiškinti šios schemos principas išsamiai

S

samuel

Guest
Objektas: norite perkelti tam tikrą mokestį iš sandėlio PVO BŽŪP. Aš tiesiog žinau, kad jis yra analoginis poslinkio registras, panašios 3 etapas CCD struktūrą, bet i dont Kow, kaip atlikti šią užduotį. Bet kas gali man pasakyti, kaip tai veikia. Ačiū labai Sequece kaip priedas kontrolės seka failus. Kaip tvirtinimo grandinės schematinis grandinės.

MOS tranzistorius ir grandinės projektavimo Kang knyga skaityti ... ji turi informacijos apie tokios struktūros ... ty. kiek kiekvienas mazgas mokesčiai bcoz MOS atlikti VGS> VT ... taikyti šią idėją ir u'l pasiekti 2 da atsakymas ..

ačiū, eda_freak. kur rasti šią knygą jūs paminėjote?

[Quote = Samuel] ačiū, eda_freak. kur rasti šią knygą jūs paminėjote? [/quote] Gal galite paprašyti universiteto ar technikos biblioteka. Egzistuoja tarp bibliotekos paslaugų per kai gali gauti 1-2 savaites laiko, kad jūsų vietos bibliotekoje, taip pat gali padėti knygą. Rgds unkarc

MOP tranzistorius ir grandinės projektavimo Kang. Bet kas gali išsamiai pristatyti šią knygą?

Ši grandinė turi atlikti tobulą '1 'ir '0' bloga. Taigi produkcija bus VDD, kai visi įėjimai yra didelis ir V studijų virš GND, kai sąnaudos bus lygus nuliui. Likusios yra viskas, laiko skaičiavimo informaciją. V studijų, prietaisas nustato įvesties laiko skaičiavimo informaciją. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 2 minučių: [/color] [/size] O Aš atsiprašau, kad aš ne pranešimas NMOS prietaisas. Bet logikos, pažvelgė į tai, kad PVO yra blogas laidininkas nulio ir vienas geras dirigentas ir priešingai NMOS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back