Pls help me: FFT išvesties duomenų konvertuoti dB

D

dathoang86

Guest
Labas,
Turėjau FFT, išvesties duomenų, yra per tikra ir įvaizdis.Tai realus ir vaizdo duomenys kvadratėliais, įdėti kartu ir pereiti į kvadratinės šaknies blokas.
Po to, mes turime 16 bitų unsigned nustatyti tašką.
Bet programinė įranga, I don't know konvertuoti duomenis, dB.
Pavyzdžiui, aš perduoda-60dBm iš signalų generatoriaus per kabeliu, aš noriu matyti šio signalo didžiausia mano Programinė įranga-60dBm, maksimali ekrano dB yra 0 dBm, minimumas -140 dBm.
Pls help me, ką reikia daryti, ar duoti man dokumentus.
Ačiū,
Dat

Jei naudojate Simulink FFT kalbomis blokas signalų apdorojimo blockset vizualizuoti dažnių komponentai tuomet ji automatiškai apskaičiuoja FFT ir sklypai rezultatų, nes dažnis (Hz) vs magnitude (dB).

Jei ne pagal pirmiau minėtų blokas parašyti išsamiai apie savo įgyvendinimo.

- Ashwini

Ačiū,
Mano ADC yra 14 bitai, SNR = 74 dB.FFT 4.096 punktuose, mastą, 16 bitai.
Aš dizainas FPGA, naudokite FFT Xilinx Coregen.
FFT išvesties duomenų, yra reali ir vaizdas.Tai kvadratu, sudedami ir kvadrato šaknies (pagal FPGA).Po to, visi duomenys yra siunčiami į mano kompiuterį.Aš tikiu, kad galiu gauti teisingus duomenis, bet aš nežinau, apskaičiuoti teisingai.
Pavyzdžiui, jei aš gryna sine wave ASIN (2 * pi * f * t), galiu apskaičiuoti įvesties signalo galia dB per lygtis Pin = 20 * lg (/ 1).Ar tai teisinga?

Jei aš naudoju signalų generatorių, aš perduoda -60 dBm signalo, galiu konvertuoti signalo įtampos mus Pirmiau pateikta lygtis?

Po FFT, I don't know apskaičiuoti signalo galia.jis lygus pirmiau PIN?Pls paaiškinti man, aš pagal DSP newbier.
Thanks in advance,
Dat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back