Pločio tarpas pasiūlos atmetimas

B

benchen

Guest
Kai buvau imituojanti Pločio tarpas, radau PSRR sunku būti gera, kai Vcc yra skirtingo lygio.

Geriausias PSRR pasirodo Vcc yra apvali 3.0V, virš 90db.but sparčiai pablogėti, kai Vcc nukrypsta 3.0V.Kai Vcc = 3,6 yra apie 40db, ir kai Vcc = 2.7, PSRR taip pat prasta.Aš pakeisti stiprintuvas ir pradėti grandinė idealus vienas, ir tas pats atsitiko.Įdomu, kodėl taip atsitiko?Kas veiksnys yra dominuojantis įtakos PSRR šiame Pločio tarpas grandinę?Ir kaip ją pagerinti?

Esminis Pločio tarpas schema yra tvirtinimo failas.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

benchen rašė:

Kai buvau imituojanti Pločio tarpas, radau PSRR sunku būti gera, kai Vcc yra skirtingo lygio.Geriausias PSRR pasirodo Vcc yra apvali 3.0V, virš 90db.but sparčiai pablogėti, kai Vcc nukrypsta 3.0V.
Kai Vcc = 3,6 yra apie 40db, ir kai Vcc = 2.7, PSRR taip pat prasta.
Aš pakeisti stiprintuvas ir pradėti grandinė idealus vienas, ir tas pats atsitiko.
Įdomu, kodėl taip atsitiko?
Kas veiksnys yra dominuojantis įtakos PSRR šiame Pločio tarpas grandinę?
Ir kaip ją pagerinti?Esminis Pločio tarpas schema yra tvirtinimo failas.

Galbūt jums reikėtų patikrinti veikimo regione įvairiose maitinimo įtampos tranzistorių.

pridėti cascode prietaisus bus sumažinti tiekimo įtampa jautrumas Vref.

Manau, kad ir schema ribotas tiekimas atmetimo viduryje stiprintuvą.Galite patikrinti, kad jei nurašymas pasiūlos iš min max VDD spec ir sklypo amp diff įėjimo įtampa.Manau ne VDD kur PSRR geriausia diff įėjimo įtampa yra lygi nuliui.

Susidurti panašų poveikį seniai.Aš naudoju už vairo, kuris kildinamas iš Pločio tarpas ląstelių šališkumo.Bet Startup tampa sunkiau tada.

sutikau kaip jums įspūdį.Galbūt jūsų tranzistorius yra klaidinga darbo sritis, kai Vcc yra didesnis arba mažesnis nei įprasta Vcc.patikrinti savo dabartinį ir tranzistorius regione.
, kai srovė yra pernelyg didelis ar mažas jūsų tranzistorius gali dirbti darbą regione.

Gal amplifer parmeters turi įsitikinti, kad maitinimo šaltinis yra didesnis arba mažesnis nei paprastai condtion.

Tiesiog as:
input Common Mode diapazonas
Output Swing

kitas dalykas yra jūsų šlavimo greitis apie elektros energijos tiekimo.
Gal amplifer pralaidumo nėra toks didelis, kad jo produkcija negali sekti maitinimo varing, kad viršutinis veidrodžio negali dirbti normaliai.

ir apie stiprintuvą psrr neturi poveikio Pločio tarpas per.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back