PLL modeliavimo problema

W

wccheng

Guest
Dear all, Aš imituoti trumpalaikis ir į schematinis vaizdas PLL. Tačiau jis taip keistai į mane. Pirma, aš sukūrėme QVCO. Tai virpėti 4GHz ne 0.9V Vctrl įtampos. Turiu įtraukti produkcijos pakrovimo, kai aš dizainas QVCO. Vėliau aš visą PLL modeliavimo rezultatas. Ji nustatė, kad Vctrl = 0.7V, norint gauti stabilios. Tačiau, mano partneris, naudojant tą pačią grandinę ir paleisti į kitą kompiuterį modeliavimas. Ji suteikia Vctrl = 0.85V siekiant gauti stabilios. Kodėl tai vyksta? Ar aš turiu nustatyti kažką modeliavimas, siekiant gauti atitinka išeitis? Ačiū wccheng

Tas pats netlists? Tas pats modelis parametras? Bet koks skirtumas? OS? Prašome suteikia daugiau informacijos.

visi tokie patys [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 3 valandos 6 minutės: [/color] [/size] Ar transisent laiko žingsnis įtakos modeliavimo rezultatas per visą PLL modeliavimo?

[Quote = wccheng] Ar transisent laiko žingsnis įtakos modeliavimo rezultatas per visą PLL modeliavimas [/quote] Žinoma, jis bus? - Bent jau jei laiko žingsnis yra aukščiau tam tikros ribos. Kitas klausimas: Ką reiškia su "gauti stabilų"? Ar tai reiškia, kontūras užrakintas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back