PLL ir Votage reguliatorius

E

emax0198

Guest
Aš naudoju MC145170 PLL dažnių sintezatoriaus dėl imtuvo projektas, kuris naudoja MAX883 voltahe reguliatorius.Problema yra ta, kad aš patiria glitches ne demodulated produkcijos.Gali būti, kad įtampos reguliatorius triukšmą, kad yra cauing problemą.

MAX883 duomenų lapą, sako, kad reguliavimo institucija įveda 250 mikro V RMS išėjimo triukšmo.Aš naudoju PLL esant 61 MHz a freqency nuo 0,98 MHz, su 50 kanalų (20KHz tarpai).

Jako że ostatnio nowe zagrożenia pojawiają się jak grzyby po deszczu, warto pomyśleć o dodatkowej ochronie komputera. Jedną z propozycji jest darmowe wydanie SpyShelter Personal.

Read more...

Zastosowałeś spektro analizatorius dėl PLL's VCO RF išėjimo norėdami pamatyti koks melagingas ir fazinį triukšmą atrodo?

Wow, that's seną PLL lustą.Aš abejoti reguliavimo problemos.I
don't know triukšmo atmetimo maitinimo Kaisčiai šio PLL, bet net jei jos prastos, triukšmo įtampos reguliatorius bus rodomi kaip padidinti fazinį triukšmą,
o ne glitches.Manau, jūs turite kitų problemų.Ar jūs žiūrite į užrakinta VCO ir Rusijos vežėjas švarus ar jis glitching.Jūs negalite turėti PLL teisingai suprojektuoti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back