S
savithru
Guest
Aš nutarė naudoti žiedas VCO mano PLL ir aš naudoju Diferencialinė architecture.I nori skirtis vėlavimo keičiant apkrovą.Duok tinkamos gairės, kaip aš galiu nuspręsti W / L santykis kiekvienoje mano tranzistorius.Taip pat galite u pls siųsti specifikacijas mano PLL Kadangi aš projektavimas mano PLL dalis mano M.tech initiallly buvau nusprendė dizainas mano PLL kai kurių orbitory Specifikacijos.Dabar aš noriu, kad geriau specifikacijas.Jei projektuojant PLL Pls, prašome siųsti specifikacijas.
Taip pat mielai man papasakoti, kaip ir "kokia vertė" kondensatorius atsižvelgti į argumentus už calcaulations ir modeliavimas.
Aš nutarė Suplanuokite PLL dėl įvairių 2.4GHz. (Su žiedas VCO ir XOR PD ir Aktyvūs LPF).Ar įmanoma dizainas 1.2micron technologija ..pls atsakykite greičiau ..
savithru (at) hotmail.com
Taip pat mielai man papasakoti, kaip ir "kokia vertė" kondensatorius atsižvelgti į argumentus už calcaulations ir modeliavimas.
Aš nutarė Suplanuokite PLL dėl įvairių 2.4GHz. (Su žiedas VCO ir XOR PD ir Aktyvūs LPF).Ar įmanoma dizainas 1.2micron technologija ..pls atsakykite greičiau ..
savithru (at) hotmail.com