Pleistras antena nuo hfss - sukurti Gerber duomenis iš hfss

Z

zhhgw

Guest
Sveiki, turiu dizainą pagal 10 hfss ir aš norėčiau turėti pleistras antena, aš norėčiau eksportuoti į Gerber formatą, tačiau, nemanau, kad šį formatą hfss gali kas nors padėti man prašom?? Pridedamas failas yra mano dizainas. Dėkojame, tai yra mano hsff failą

[Quote = zhhgw] Sveiki, turiu dizainą pagal 10 hfss ir aš norėčiau turėti pleistras antena, aš norėčiau eksportuoti į Gerber formatą, tačiau, nemanau, kad šį formatą hfss gali kas nors padėti man prašom? ? Pridedamas failas yra mano dizainas. Dėkojame, tai yra mano hsff byla [/quote] gali bet kuri įstaiga man padėti?

Jei turite prieigą prie Ansoft dizaineris, galite eksportuoti * sm2 failą iš HFSS importuoti jį į Designer ir tada eksportuoti iš Designer Gerber formatą. Įsitikinkite, kad visi jūsų įrenginiai yra suderinami.

[Quote = tallface65] Jei turite prieigą prie Ansoft dizaineris, galite eksportuoti * sm2 failą iš HFSS importuoti jį į Designer ir tada eksportuoti iš Designer Gerber formatą. Įsitikinkite, kad visi jūsų įrenginiai yra suderinami. [/Quote] Labas Ar galiu gauti tris sluoksnį sm2 formatu? Kaip naudoti Defected žemės struktūros! Yra aiškiai parašyta, rankinis - tik vienas sluoksnis yra konvertuojamas į PLANAR [sm2) formatą, todėl tai gali būti nesutarimai tarp mano failus. Labai ačiū

Jei turite kelis sluoksnius, kiekvienas sluoksnis eksportuoti atskirai nuo HFSS trys bylos), ir atskirai importuoti į Designer 3 skirtingų signalinių sluoksnių. Tai turėtų daryti.

[Quote = tallface65] Jei turite keletą sluoksnių, kiekvienas sluoksnis eksportuoti atskirai nuo HFSS trys bylos), ir atskirai importuoti į Designer 3 skirtingų signalinių sluoksnių. Tai turėtų daryti. [/Quote] Ar galite man padėti? siųsti man Gerber duomenų failą. Many thanks [size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 4 valandų 50 minučių: [/color] [/size] [quote = tallface65] Jei turite kelis sluoksnius, eksportuoti kiekvieną sluoksnį atskirai nuo HFSS trys bylos), ir atskirai importuoti į Designer 3 skirtingų signalinių sluoksnių. Tai turėtų daryti. [/Quote] Prašome padėti man gauti Gerber failą. Kaip donot ansoft dizaineris. Ar galite eksportuoti Gerber failą me please? Labai ačiū ....

Siūlau patarimą, aš ne apdalinti nemokama, ypač kai jie susiję licencijuotą programinę įrangą. Geriausi linkėjimai :)

[Quote = tallface65] man patarti, aš ne apdalinti nemokama, ypač kai jie susiję licencijuotą programinę įrangą. Geriausi linkėjimai :) [/quote] Sveiki, aš tiesiog noriu Gerber failus apie mano antena! Nieko apie Designer programinę įrangą!! Plz hlep mane. Man reikia gaminti antenos tęsti savo projektą. Tai man labai svarbu. Labai ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back