pleistras antena masyvo į HFSS

N

nabeel71

Guest
Kaip padaryti, kad antena masyvas naudojant HFSS.I nori žinoti, kur turėtų būti ir pradžioje ir aš galiu įgyvendinti įmonių pašarų mano design.i esu priėmimo plokščiu masyvas iš 16 elementų. (Pleistras antenos).

Manau, kad labai sunku tai padaryti.ir couldnt rasti pleistras matricos šioje svetainėje.mano disertacija buvo apie tai.Bet manau, kad ten buvo disertacija martin Švedija buvo rašytojas jis naudojant cSt i am not sure.gal jis gali padėti

oye Nabi savo arsalan čia ....
Yar tum prisijungti sere k pass vacatioins mein Gaye ho Kya ..... kam aj rahey ho chutiyon mein ...... Tel mane .... Coz Didnt eiti ..... mane išgąsdino k sere ab bolein gauti

Aš tikrai jaudina mano project.It atrodo i am stuck.Can jūs mane su medžiaga, arba padeda bet kokio pobūdžio bus tikrai appreciated.I turi įgyvendinti savo masyvo į HFSS.Plz help me out.

ir gali suteikti ir būtinas HFSS file.i tik padėjo mano studentai atlieka 8 elementas įmonių pašarų masyvo. leiskite man žinoti, jei ir būtų įdomu.

taip, kad būtų puikiai, jei ir bus man failą.i bandė padaryti masyvo į ansoft dizaineris 4,0 bet jis neveikia.plz send me failas asap.thank jums.

atsiųsti man savo pašto adresą ir specifikacijas savo design.and leiskite man žinoti, kas buvo aktuali problema, kuri buvo trukdoma savo darbą.

linkėjimai
Sajid Mohammed.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back