Pleiskanojimas įrangos brėžinius DraftSight

S

SherpaDoug

Guest
Aš stengiuosi naudoti DraftSight atkreipti kai kurių mechaninių aparatūros mano PCB. DraftSight AutoCAD SolidWorks dovanėlė 2D klonas. Jei aš einu McMaster.com ir gauti DWG arba DXF piešimo varžtas (MCM # 99306A624 pavyzdžiui) varžto ateina mastelis 0,7 x dydis. Brėžinyje varžto ilgis yra 1 "naudojant DraftSight dimensiją įrankį varžtų ilgis yra 0,7" Jei aš masto visą varžtą 1/0.7 = 1,42857 matmuo įrankis dabar sako, tai yra 1 ", tačiau piešimo tekstas stebuklingai pasikeičia į 1,429 "Ar yra koks nors būdas suderinti du? Turiu ištrinti visas McMaster matmenys, mastą ir užmegzti naujus matmenis? Ar McMaster brėžinius fiktyvus? Tai tikrai sunku atlikti iš importuotų dalių brėžinys. PS aš tik bandė jį kitame kompiuteryje su realiu AutoCAD ir ji tą patį. Taigi arba McMaster blogas brėžinius, arba aš kažkaip esu supainiotas ..... PGS Apie pusę McMaster "3 / 8" x 1 "HEX varžtai (įvairių stilių), yra tinkamo dydžio brėžiniuose, kai yra per didelis ir kai kurie yra per maži. Spėju, kad jūs turite patikrinti visas dalis jums importuoti ir nustatyti blogų :-(

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back