Please help su savo USB.

M

m_pourfathi

Guest
Sveiki visi,

Aš neseniai įsigijo Viršyti jetflash 130 4GB atminties.Buvo Gerai vakar vakare, kai aš alsuoja duomenų ir nukopijuoti visus į savo kompiuterį.bet šiandien aš negaliu ja naudotis visiems.Mano kompiuteris aptinka, kai jis yra prijungtas prie kompiuterio ir aš galiu jį pašalinti lengvai saugiai pašalinti dalyvauti pradžios meniu juostoje.
Bet kai aš bandau patekti iš Mano kompiuteris ji sako: "Įdėkite diską į diskų įrenginį H:" ir kai bandau formatuoti tai jis sako: "Nėra disko disko O:. Įdėkite diską ir tada bandykite dar kartą ".Tada aš bandžiau formatuoti ją DOS.naudojant "format H:" bet sako: "Įterpti naują diską pavaros O :"!!!!Aš netgi bandė naudoti "duomenys daktaras atkūrimo Pen drive susigrąžinti ir dar nebuvo laimingos!
Ką daryti dabar?do you think there's something wrong with aparatūros pati?O gal tai failų sistema buvo pažeista kažkaip.jūs vaikinai turite programmiski prieigos atminties žemo lygio?

Linkėjimai,

m_pourfathi

Pranešimas msg 5 taškai

Sveiki, aš taip pat siekia pataisyti savo USB atminties kortelė nuo ryto, bet visas pastangas, atrodo, baigėsi niekuo.Aš išbandžiau daug programų.Iš pradžių jis buvo aptiktas, tačiau dukart paspaudę žinutę formatas buvo rodomas bet formatu visada buvo sėkmingi.Aš bandė nustatyti per valdymo galimybę Mano kompiuteris ir staiga ji atrodė gerai, kad kai kurios pratęsti, nes vietoj 4 gb galėjau tik 2 GB, ir likusi 2GB visada atrodė naudojami kosmose.Aš formatu tiek daug kartų, tačiau jis negali būti nustatytas.tai aš bandžiau kita programine įranga ir diskas poszedł visiškai.

Aš bandžiau HP USB disko LAIKYMO FORMA TOOL V 2.1.8, bet jis rodomas klaidos "prietaisas žiniasklaidos parašyti saugoma", bet aš niekada tai parašyti saugomos.
Tada aš bandžiau žemo lygio formatą naudingumo PTDD Skirsnių lentelė daktaras 3,5 Demo.pradžių jis rodomas kai kurių klaidų, tačiau tada užpildytą formą ir rodomas pranešimas tarsi "forma yra išsamus dabar sukurkite skirsnį ir formos" Aš galėtų rasti variantą į šią programinę įrangą sukurti skirsnį.

tai dabartinė pozicija.
Please let me know jūs tvirtai savo problemą.

Aš pritvirtinimo mažai svertų formato failas.Prašome pabandyti jį ir leiskite man jis dirbo už jus
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Gerb draugas,

Aš turėjau mano Flash išbandyti keletą dienų ir buvo aparatūros problema.Jie suteikė man naują ir jis veikia gerai.Tai aparatūros viduje.

Pranešimas msg 5 taškai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back