please help mee ....

A

ajeesh

Guest
Prašome supranta mane gimęs brolis apie teisę ir sėkmingą būti įdėta programuotojas, dabar aš tik prasidėjo 8051 assembley kalba tai yra pagrindinis mokymo kursas po šio kurso, kuris mikrokontrolerių turėtų daryti?, pic ar anyother?ir kai kurių patvirtinamųjų pavadinimų kaip Realaus laiko OS, MDP ir tt ir baigė elektronikos diplomą kurso

Labas,
Kuris Mikrokontroleris jums naudoti, tai yra jūsų pasirinkimas.Aš esu Pic vartotojo ir gali patarti jums dėl Pic mikrokontrolerių.
Pic yra universalus valdiklis.Pradedant nuo 8 Pin galite turėti daugiau nei 100 smeigtukai, taip pat ir tai turi 8/16/32 bitų valdikliai.Taigi, jei jūs išmoksite Pic, jums nereikia pereiti į kitų kontrolierių bet reikalavimas.Be to, dauguma įrankiai jums reikia išmokti ją galite gauti nemokamai ir daug tutorial / knygos yra prieinami nemokamai internete.Taigi, manau,
kad galite suteikti rimta mintis apie tai.
Sužinokite asamblėjos ir aukšto lygio kalbos šalia.Aukšto lygio kalbos yra lengviau, tačiau žinant asamblėjos kalbos, galite pasiekti meistriškumą įterptųjų sistemų.Nebandykite būti greitai, eiti lėtai ir nuolat mokantis visą tidbits šios sistemos ir sunkaus darbo ir pasišventimo, jūs galite pasiekti meistriškumą.Norėdami, kad Jums reikia 5-8 metų sunkaus darbo.Ačiū.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back