Please help me about su LPM bibliotekos qu problema (at) rtus!

L

lts85

Guest
Turiu problema, kad reikia anybody help me:
Turiu projektą, kuris naudoja VHDL kodas bazę į Altera FPGA.Bet esu pastato projektą bazės Spartan 3E FPGA ir Xilinx.Noriu naudoti VHDL kodas bazę į Altera FPGA, bet tai kodas turi tam tikrų LPM biblioteka modulis, kad aš negaliu jos naudojasi mano projektą, kurį aš naudoju ISE įrankį (iš Xilinx gamybos).
Noriu paklausti: kokiu būdu naudoti LPM biblioteka qu (at) rtus II ISE apie Xilinx tvarkyti šią problemą.
Please help me.Thanks so much!

Apskritai Xilinx ir Altera turėti bibliotekos panašias funkcijas, bet su daug skirtumų išsamiai.Altera turi pvz visiškai parameterizable komponentai vidaus RAM o Xilinx yra fiksuoto dydžio blokus, todėl paprastai turi instancija daugiau kaip vieno bloko pastatyti pasirinktoje atmintyje.Altera faktiškai naudoja atminties blokų skaičių viduje, bet jums nereikia rūpintis.

Išskyrus keletą nesuderinama atvejais turėtų būti galima rašyti emuliacija pakete numatyta LPM komponentus Xilinx bibliotekoje.Aš pats priešinga kryptimi, kai Xilinx bibliotekos sudedamųjų dalių.

Pavyzdžiui: lpm_add_sub šiame projekte.Kaip jį naudoti ISE?Man labai reikia šios Alu modulis projektas apie mano MCU-RISC 8 bitų.
Please help me.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back