Please help dėl RFIC spiralės indukcinės modeliavimo rezultatai

M

maolh

Guest
Aš kai imituojama On-Chip spiralės induktyvumo ir dėl indukcinės pakaitiniai kartus tarp teigiamų ir neigiamų verčių.Gal kas nors man pasakyti, kas vyksta?Tai todėl, kad kažkas negerai su modeliavimo parametrus ar reikia kokių nors ypatingų tvarkyti?Ačiū.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Tai tikriausiai su tuo žiedas rezonansas.Padidinti žiedas plotis ir pažiūrėkite, ar jis juda.Jūs žemės žiedas atrodo arčiau anyway, beveik tiek pat kaip induktyvumas jūsų indukcinės.

madengr,

Ačiū už pasiūlymą, bet atrodo, nesikeičia daug ne visi.Čia yra naujos struktūros ir modeliavimo rezultatus.Ar turite kitų pasiūlymų?Ačiū.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Labas,

Pažvelkite į diagramą Smith - pamatyti, jei ji Talpa rezonansas.
Tada jis gali būti capaciatnce į lauką.
Pabandykite padidinti langelį - jei jūsų ribos visų PECS pabandyti pakeisti bent
viršų tuos radiacijos ribos.

Hope it helps,

Gosha

Matydami daug EM rezultatai spiralės induktyvumo iš įvairių įrankių ir aš niekada nemačiau, kad panašaus rezultato.Aš manyti, kad tai gali būti skaitmeninis eksponatą, nes galbūt jūs naudojate tomas mesher (I am guessing tai atvejis).Jūs turėtumėte pabandyti su kitu EM įrankis, geriau naudoti kelis iš jų, ir palyginkite rezultatus.Būtinai naudokite plokščiu įrankiu (aš rekomenduoju Sonet už ekranuoti ir Paskata unshielded, aš dirbu Sonet).Naudojant tomas mesher (jei tai, ką darai) už Planar grandinės nėra gera idėja.Negalima analizuoti su tuo žiedu, jei jūs ketinate naudoti tą patį žemės žiedas, kai jį įtraukti į galutinį grandinė (tikriausiai gera idėja).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back