S
s.k. sundar
Guest
Iam daryti projektą "išplatino KOORDINAVIMAS robotas PRIEŠGAISRINĖS" Šiame projekte mes ketiname turėti magistro robotas ir dviejų vergų robotas. Master robotas yra valdomas rankiniu būdu siųsti žinutę perkelti į vietą, kurioje reikia gaisro gesinimo. Magistro darbą. Siųsti vergas robotas regione (regione bus gana arčiau), kad būtina užgesinti ugnį ir vergas robotai neturėtų prieštarauti kiekvienos other.A vergas robotas turi veikti per jai paskirtų regione ir turėtų būti suteikta galimybė išvengti kliūčių ir padaryti savo pavestą darbą them.if vergas robotas galėtų atlikti jiems pavestą darbą, negali būti, jis turi siųsti pranešimą magistro robotas. Mano abejonės, koks bevielio ryšio man reikia šį procesą taip, kad kapitonas gali siųsti ir gauti teisingą pranešimą iš / vergas robotas, ty jei vergas robotas turi eiti į tam tikrą poziciją pranešimą turi siųsti ypač vergas robotas, o ne kita? 1) Ar įmanoma, kad Wi-Fi gali būti naudojamas gaminti unikalų identifikatorių vergas robotai, kad vergas neturi gauti klaidingą pranešimą, kuris nėra skirtas? .2) Ar yra bet kuri kita bevielio ryšio terpė, kuri bus veiksminga mano projektą? 3) i naudoti hidrolokatorių jutiklis arba IR jutiklis pats vien būti reikalaujama? pasiūlymas yra privalomi ... l