platų LO kartos klausimas

B

bageduke

Guest
Sveiki, vaikinai,

Aš dirbu dėl VHF juostos imtuvą, kuris yra nuo 30MHz iki 300MHz.Iki šiol mūsų esamų VCO darbo diapazonas nuo 1.8GHz iki 3.4GHz.Ar yra geras būdas, kaip mes galime naudoti dabartinius VCO generuoti LO signalo nuo 30MHz iki 300MHz be kita VCO ir plėsti VCO diapazono?

Any thoughts is appreciated.

Thanks a lot.

Labas

Iki mano žiniomis tik rekomenduojamas variantas bus naudojamas dažnio daliklis CKT pasiekti reikalingų dažnių (30MEG-300MEG).Bet padalijimo santykis bus daugiau.

Kitų pakaitinių yra pakeisti rezonanso CKT į komplektą su savo grupe, tačiau šiuo atveju gimęs aktyvus prietaisas bus turinčios juostos plotis> 3Ghz kurie sukels triukšmo padidėjimo ir taip pat turi įtakos rezultatams (Aš atsimenu, tai tik)

Hope this helps

Domina vieną arba Diferencialinė būdas?

Ačiū,

Jei galite increse savo VCO sritis apimti oktavos tada programuojamasis daliklis gali būti naudojami siekiant generuoti bet mažesnis dažnis norite.Jei jūsų VCO canot būti pakoreguotas siekiant padengti oktavos tada galima plėsti jos su pagalbinė grandinė generuoti Fvco * 0,75 produkcijos.Tai padaryta atsižvelgiant į VCO produkcijos, ir dalijant iš keturių kurti Fvco / 4.Padauginkite tai Fvco į micer tada odfiltrowuje produkto Fvco-Fvco / 4 = 0.75 * Fvco.Su VCO produkcijos 3.4GHz-1.8GHz ir šis antrasis produkcija apima 2.55GHz-1.25GHz, galite pasirinkti vieną ar kitą ir naudojimo programuojamasis dalytuvas generuoti bet mažesnis dažnis jums reikia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back