Planar apverstos F antena (labai skubiai)

J

Jayanthi

Guest
Gerbiama pone,

Esu Jayanthi, paskutiniaisiais metais M. Tech NIT Trichy.Man reikia spinduliavimo dėsningumo informacijos apie PIFA.Turiu sumodeliuoti viena PIFA ir ji apima ISM, Bluetooth juostos dažniai.Į teta = 60 laipsnių Iam getting beveik Omni-directional radition modelio vidutinis padidėjimas apie 0,5 dB, o didžiausia nauda ne teta = 60 laipsnių yra 2.5dB.Į teta = 0deg Iam getting beveik Omni-directional radition modelio vidutinis prieaugis apie 10 dB, ir didžiausias pelnas ne teta = 0deg yra 10.5dB.At-teta = 90 laipsnių Iam getting beveik Omni-directional radition modelio vidutinis pelnas Apie mus -- 16dB. Norėčiau sužinoti, ar tai, kad antena yra naudinga arba būtina, kad jūsų pasiūlymas not.i mano spinduliavimo dėsningumo, kuris yra azumithal plokštumoje.

It's ok, jei jūsų antennna turi gerą efektyvumą, manau, kad ji gali pasiekti straipsniuose.

Manau spinduliavimo dėsningumo nėra toks svarbus mažų antenų konstrukcijos.Jei S11 ir efektyvumas yra geras, jis veikia.

Sveiki, siūlau jums įgyvendinti šį antena, tada priemonė antenos efektyvumą.
Kartais modeliavimas imitavimas, o ne realus.
Ir nuo įžeminimo plokštės dydis turi įtakos spinduliuotės modelius jūsų antena.Gal jums reikia atsargiai jį.

Sėkmės.

chenws5168

Labas,

Prašome patikrinti šias Progr Pastabos PIFA,

http://www.ansoft.com/EMpower/NSYSUniv2.pdf

Pakeisti "**" su "TT"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back