plačios juostos combline filtras dizainas?

N

Needbias

Guest
Kaip sukurti combline filtrą (apvalus slabline) juostos plotis labai kaip 40%, 4 pavyzdyje ~ 8GHz, o kas turi patirties naudojant uwave burtininkai parengti tokį combline filtrą? Thx.

galite naudoti @ DS ir MWO filtras dizaino, jie filtras dizainas vedlį, todėl ir gali jie darbą, ir tada imituoti filtro usign EM simuliatorius tiksliai modeliavimo @ DS naudojimo pasyviųjų grandinės projektavimo vadovas, norite, kad šis pagalbos khouly

, Skelbimai ir mwo neturi modelį, Thanks.But Sames kaip 40% didžiųjų pralaidumu gali išspręsti?

Kas yra jūsų filtras reikalavimas? Passband: įterpties nuostoliai, ripple, grupių uždelsimo svyravimai, VSWR Stopbands: slopinimas

[Quote = VSWR] Kas yra jūsų filtras reikalavimas? Passband: įterpties nuostoliai, ripple, grupių uždelsimo variantas, VSWR Stopbands: slopinimas [/quote] dažnis: 4 ~ 8GHZ INBAND IR

hi all ... jiems daro savo galutinį metų projektą mikrojuostelinių tarpunagių banpass filtro WLAN naudojant AWR programinę įrangą ... i reallly dont know, ką turėčiau daryti firstand kaip sukurti .. gali kas nors padėti man apie juos .. ačiū ..

Ne tik Korano Korano mokytojas konsultavimo paslaugas, tačiau jie yra pilno aptarnavimo, buvo pradėtas su vieno tikslo padėti kiekvienam gauti visiškai nemokamai Korano pamokas Korano mokymo akademija, Korano deklamavimas ir net Korano deklamavimas su tajweed, jie yra kvalifikuotos Korano grupė dėstytojai su maloniu asmenybių, kurios turi užbaigti savo šeimininkus iš gerai žinomų islamo universitetų ir tiesiog padėti visiems gauti nemokamą Korano mokymą ir mokymąsi, jie yra skirti padėti Jums visiems dalyviams. teachingquran.com

Ši tema yra 5 metai ... Tačiau, po aukščiau stuff apie dėstytoju privertė mane juoktis. Aš maniau, kad iš pradžių ji buvo kai filtro dizaino mokytojas rūšis: lol:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back