PKI - kompiuterio taikymo

Z

zape

Guest
Į PCI bāzētajiem projektas, kaip aš galiu stimate autobusų užsiėmimas?Aš projektavimo PCI laive planuojama dirbti Windows platformos.Reikalavimai dizaino reikalauja laikas ir miliseconds ir aš nenoriu bazė pagrindiniu taikymo operacinės sistemos laikmatç.Kur galima rasti tam tikrų duomenų apie vidutinės / didžiausios eismo į PCI į tipišką kompiuterio konfigūracija?

zape rašė:

Į PCI bāzētajiem projektas, kaip aš galiu stimate autobusų užsiėmimas?
Aš projektavimo PCI laive planuojama dirbti Windows platformos.
Reikalavimai dizaino reikalauja laikas ir miliseconds ir aš nenoriu bazė pagrindiniu taikymo operacinės sistemos laikmatç.
Kur galima rasti tam tikrų duomenų apie vidutinės / didžiausios eismo į PCI į tipišką kompiuterio konfigūracija?

Labas,
Aš stengiuosi daryti tos pačios rūšies taikymo.
Aš CPLD laive bendrauti su kompiuteriu per PCI.

Kaip programa savo prašymą?

Bet kuri pagalba bus labai vertinama.

-Sul

zape rašė:

Į PCI bāzētajiem projektas, kaip aš galiu stimate autobusų užsiėmimas?
Aš projektavimo PCI laive planuojama dirbti Windows platformos.
Reikalavimai dizaino reikalauja laikas ir miliseconds ir aš nenoriu bazė pagrindiniu taikymo operacinės sistemos laikmatç.
Kur galima rasti tam tikrų duomenų apie vidutinės / didžiausios eismo į PCI į tipišką kompiuterio konfigūracija?

Gal galėtumėte paaiškinti savo klausimą "Kaip jūs programą savo paraišką?"?Jei tai FPGA.mano taikymas galėtų būti pakankamai su Xilinx ISE.

Kuris CPLD jūs planuojate naudoti?PCI sąsajos turi būti įtraukta į tai?

Aš naudoju Cypress CY39100 CPLD.

Aš dizaino paraišką dėl PC, kuris bus kalbėti mano CPLD.
Iki talk I mean tiekimo sąnaudų ir produkcijos gauti atsakymą iš CPLD.

Taigi mano klausimai yra
Šie žingsniai aš mąstymą.
Correct me if I am wrong
1) aš mano logika PCI TL pagrindinę dėl CPLD laive.
2) Man reikia parašyti įrenginio tvarkyklę šiam CPLD į PCI lizdą.
3) Mano ai / m taikymo naudoti įrenginio tvarkyklę ir kalbek su CPLD

Ar yra universali nemokama tvarkykles galima PCI prietaiso?-Sul

zape rašė:

Gal galėtumėte paaiškinti savo klausimą "Kaip jūs programą savo paraišką?"?
Jei tai FPGA.
mano taikymas galėtų būti pakankamai su Xilinx ISE.Kuris CPLD jūs planuojate naudoti?
PCI sąsajos turi būti įtraukta į tai?

Universaliųjų PCI vairuotojas jums gali tekti pažvelgti į WinDriver.Ir pci taikymo, greita logika yra geras pasirinkimas.Jie pastatė IP PCI sąsajos.

Labas

Ar posibilites sukurti PCI, kuri, kai sistemos paleidimo neturi PCI branduolys, ir kai OS (Linux ar Win2k) dirba įkeliant PCI core į FPGA ir kitą įkelti modulio eksploatavimo šios kortelės.Matau BIOS funkcijos "Ne PnP ar PnP OS" galbūt tai gali būti naudojamos šiam tikslui?

Ar PC plokščių paramos JTAG apie PCI?

Rūpintis

Aš taip pat reikės sukurti
ir bendrauti FPGA dėklas Lizdas PCI
į kompiuterį.
Can someone TIESIOGINIUS ME Kaip tai padaryti?
KAS Windows Driver VARTOTI?
IŠ KUR?
Bet atviroje DIZAINAS (hardware, software) TURIMI?
Ačiū,
Bull

Aš irgi esu parengti PC PCI pridėti kortelę.
Kadangi daugelis iš jūsų yra parengusios tokių valdybų, galite išvalyti šias abejones?
Ar kompiuterio plokštė (North Bridge) remti DMA kontrolierius trūkimo duomenis su PCI?
Jei viena iš PCI palaiko DMA valdiklis ir nori trūkimo duomenų sistemos atminties, kaip gauti šį atminties struktūra?

Ačiū,
it_boy

Max Sul,
I
don't know about cyprysowego CPLD ir jei pci branduolys yra įdėta ar išorės.
Žinoma, jums reikės sukurti tvarkyklė, sw taikymo, ir kaip "dll_embed sako WinDriver iš Jungo yra gana gera ir galite atsisiųsti Pažintiniai versiją.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back