PIT sąsaja!

A

ashish sharma

Guest
Gerbiami tarybos padėjėjų,
iš tikrųjų aš sąveikaudama mano MCU (atmega32l) su mano ASIC ir tos pačios grandinės aš naudoju PIT linijos mano Isp (sistemos programavimo) ...

Dabar situacija, kad kai i bandyti programą mano MCU (iš išorės tikslinės laive naudojant stk500) su ASIC esančių viename luste tai
nepadės įveskite programavimo būdas Tačiau jei ASIC nėra tada aš galėtų programa mano MCU

Ar galite man spręsti, kaip programuoti su ASIC ant lentos kaip be ASIC mano visa grandinė būtų nieko, bet silicio purvo

Pastaba: mano užraktas bitų nustatymus, kad pagal nutylėjimą, kuri nėra užraktas atminties, paleidimo ir taikymo ir mano saugiklis nustatymus pagal nutylėjimą su vidaus 1 MHz generatorius laikrodis (kaip stk500 laive gali suteikti iki 3,6 MHz vidaus svyravimų)

laukiame Jūsų atsakymus kaip aš paauti!

Linkėjimai
Ashish

Prisijungimas AGRINDINĖS produkcijos uostuose per rezistorių ir ISP jungties kaiščius tiesiogiai avr32l sąnaudas.

Visos SPI vergų (kaip jūsų ASIC), turi išjungti savo rezultatus (iki Z valstybės), jei vergais pasirinkti signalo (SS) = 1.Į RESET būdas visų kaiščių ATMega sukonfigūruotas kaip įėjimai.Taigi, jums reikia įdėti prisitraukimas rezistorius dėl SS Kaisčiai išjungti ASIC, todėl jo rezultatai bus ne trukdyti programavimo duomenis.

labas
i dont matėme savo schema, bet ir rodo, ir patikrinti savo naujo Kaisčiai.
ir turite prisijungti 2k2 registre ir 0.1uf dangtelis iš naujo PIN?
jei tai ok tada pamatyti statusą savo naujo Kaisčiai o mega32 siekia
į prog mode.it turėtų būti low.then patikrinti statusą Sojų pasta ir mosi Kaisčiai.
tada bandykite su pullup dėl Isp Kaisčiai.

Thanks guys, i išspręsti savo problemą, savo ir ji buvo išspręsta pateikdamas du 10k rezistorių ir kelio MOSI ir Sojų pasta ir ASIC ir Isp kaišteliai ... siekiant išvengti disko ginčai ... susiję su šių Kaisčiai jungiantis MCU,, ASIC, ir Isp tiesiogiai ....bet po to, kai jis atsiranda tada ir nustatė, kad Meno pasakė beveik tą patį .... so i am paspausdami padėjo man mygtuką jam ... ačiū jums visiems labai už atsakymus ...

10k gali būti per daug, gali būti problemos dėl dideliu greičiu, 2K geriau

Norėčiau rekomenduoti šių straipsnių atmel:
AVR040: EMS Dizainas Considerations
http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc1619.pdf
AVR042: AVR Hardware Design Considerations
http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc2521.pdf

Sėkmės

Umup, užklausą,,, ir reikia pasakyti, kad i naudojamas Šokliavarlinės į vietą 10k rezistoriaus ir, atsižvelgdamas į linijas, kai IGS įgyvendinimas vyksta už MCU ...kad ASIC bus visiškai izoliuoti ir dėl to 10 k būtų ir taškas, o ne neigiama ir po programavimo, kuris buvo normalus veikimas ir parašiutininkas gali būti pašalintos, kad kaip PIT linijų couldnt jokių varža tarp ASIC ir MCU .. ..

ir Meno ačiū už nuorodą šių straipsnių ... tačiau aš jau juos .....

Nėra jokių konkrečių knygų apie SPI, visą informaciją galima mikrokontrolerów specifikacija į SPI skyriuje

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back