pirmyn konverteris (izoliuotos spardytis konverteris dc-dc)

V

vgokhan

Guest
Labas.Aš kuriant pirmyn konverteris.Aš mokausi grandinės šią nuorodą.(9 psl)

http://nptel.iitm.ac.in/courses/Webcourse-contents/IIT% 20Kharagpur/Power% 20Electronics/PDF/L-23 (DP) (PE)% 20 ((EE) NPTEL). Pdf

Grandine, turi teikti 5V DC beteen 0-4A.Literatūra apie SMPS siūlo naudoti nenutrūkstamu režimu.Tačiau, tiekimo 5V be perkrauti arba su dideliais paleisti (pvz. 20ohm) būtina pereiti diskretinio režimu.Kadangi tokios didelės ritės neįmanoma.Nežinau apie tai, kaip pasirinkti tinkamą LC filtrą.Nes ten bus du skirtingus skaičiavimus dviejų skirtingų rūšių.(LC filtras ir grįžtamasis ryšys cicuit taip pat) Ką rodo apie pradžioje skaičiavimus?[/ img]
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Paprastai dimenioning apskaičiuojamas vardinė didžiausia apkrova, kurios tikroji (pvz. 30% srovės) Silver amplitudė.Pakeitus discontinous būdas turi būti pritarta.Galite naudoti sinchroninio lygintuvas su nuolatinės srovės ripple, kad to išvengtų.

Be to, naudojant priekinės konverterių, išankstinė apkrova paprastai naudojamas kaip 5% apkrova turi būti nepertraukiamu režimu.Kaip matote, kai veikia diskretinio režimu, bus svyravimų savo produkcijos.

Dėkojame už pagalbą.Tiesą sakant, aš pasirinksiu tinkamą induktyvumą ir kondensatorių už LC filtrą.Tada aš padariau mano modeliavimo bandymų ripple voltage dėl apkrovos.Ši problema man yra grandine, turi teikti 5V DC išvesties mažiau Silver net ji neturi jokios apkrovos varža.Gauti 1A Silver dabartinį ir tinkamą produkcijos su grandine (39,4 UH ir 4,16 uF).Tačiau be apkrovos varža ji tampa tikrai crazy.Aš taip pat bandė skirtingų muito ciklų sprendžiant šią problemą pastebėti, kad gali grįžtamojo Grandinę ištaisyti šią padėtį.Bet tai nekeičia.I really
don't know what to do.

Ši problema gali būti naudojant per maža išėjimo kondensatorius su savo spardytis konverteris.Tačiau, kaip iš tikrųjų prietaiso arba visiškai grandinės parametrų buvo minėta, aš nematau, kas buvo tiksliai imituojami.Jūs nepateikė pakankamai informacijos.

Su nekilnojamojo spardytis valdikliai, elgesį diskretinio būdas gali būti skirtingas išsamiai, tačiau ji negali reikšti didesnę Silver ne visa apkrova.

Įėjimo įtampa yra 24V DC
Produkcija yra 5V DC
f = 100kHz
Ir aš rasiu parametrų 1A dvipuse amplitude Silver į induktoriaus.
D = 0,208
L = 39.6uH
C = 4.16uF
Ir aš bandžiau didesnis capacitances ir skirtingų muito ciklų be apkrovos varža sąlyga. (Po modeliavimas) Bet aš visada didelė įtampa ripples pvz dvipuse amplitude 8-10 V.Kai pasikeitė capacitances kad Silver sumažėjo iki 8 V.Ir kai aš pasikeitė ciklo išėjimo įtampos pradėjo mažėti.Aš vis dar nežinau, kas grandinės suteikti tokias pačias atsakymus į realią praktiką.Kadangi aš negaliu nuspręsti, jei parametrai yra reali.

Panašiai skambanti yra netinkamas būdas kontroliuoti spardytis konverteris.

Galite aplankyti http://electricalengineeringtour.blogspot.com/
siuntų, elektronikos ebooks nuorodos nemokamai ..

Thankss

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back