Pirmykštė biblioteka Cadence IC5

S

sutapanaki

Guest
Sveiki, Ar kas nors paaiškinti, kaip sukurti primityviųjų simboliai IC5 Cadence virtuozas. Aš modeliai tranzistoriai, varžai, kepurės ir tt, bet aš neturiu tų simbolių naudoti schematinis brėžinys ir tada netlist už modeliavimas. Man reikia sukurti simbolius, bet nežinau kaip. Modeliai yra ne šmėkla.

IC5 apima biblioteka analogLib visus analoginius komponentus (BJT, PVO, NMOS, rezistorius, kondensatorius, įtampos ir srovės šaltinius ir tt). Ši biblioteka nuo apyvartos simboliai su savybių sąsajos modelis ir simuliatorius (kurti netlist). Dėl pradžioje užtenka dizainas schema. Vėliau galite sukurti savo biblioteką, bet šiuo atveju aš rekomenduoju naudoti vieningą simbolių (kaip analogLib) už naują biblioteką. Priešingu atveju turėsite problemų su schema, jeigu norite pakeisti biblioteka savo dizainą. Jūs minėjote jūs neturite šmėkla modelis. Kokia modelio turite (ypač tranzistoriai)?

Taip, gražus. Aš įtariamas kažką panašaus į tai. Ar galite paaiškinti, kaip susieti konkretaus treniruoklio tuos simbolius iš analogLib. Jei tai daroma ne visiems. Arba galbūt tašką mane dokumentą, kur galiu skaityti apie visus specifiką. Yra dar vienas dalykas - mano modelių komponentų yra apibūdinamos kaip subcircuits su parametrais krūva. Taigi man reikia simboliai skambinti subckts. Ar tai įmanoma su analogLib? Modeliai yra skirti e1do

Labai sunku paaiškinti, kaip naudoti Cadence į porą žodžių. Skaityti Cadence dokumentus Kompozitorius Vartotojo vadovas: apie redagavimo savybės AnalogArtist Vartotojo vadovas: apie tai, kaip sukonfigūruoti kelias savo modelio biblioteką ir paleisti modeliavimo Spectre Nuoroda: apie modelio sintaksė. Sėkmės.

Tipas icfb ir tada goto Įrankiai -> Biblioteka Manager Tools meniu CIW pasirinkti pagrindines iš bibliotekos vadovė čia ji apima beveik visas bendras naudojamų pagrindinių komponentų. Sėkmės

Gerai, bet tada, kaip susieti jį su modelių turiu?

Tiesiog pervardyti modeliu ir simboliu tuo pačiu pavadinimu. Jūs turite galimybę modeliuoti pagal Spectre arba HSPICE. Kuris iš tu esi?

Nei vienas iš jų. Aš modeliai Eldo. Simuliatorius jau yra integruotas analoginis menininkas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back