PIO (proto2_io) klausimus apie Nios II kūrimas rinkinys

W

wbo1999

Guest
Aš NiosII Development Kit, CycloneII Ed. Man buvo sunku, o dėl šių Qs ... Tikiuosi kas nors gali man padėti: | 1 klausimas: aš bandau kalbėti skaitiklis ir D / A per proto2_io uosto (J15, J16 ir J17). bet aš negaliu rasti savo apibrėžimą tiek standartinių / pilnas struktūra. Ar tai reiškia, man reikia programos uosto ir įgyvendinant Nios? jei taip, kur turėčiau pradėti. K2: bet TTL pasiūlymą LVTTL lustas atrankos? Esu naujas NoisII ir šio rinkinio. gali kas nors Enlight man, kad aš galiu gauti šį pradėtas. Ačiū: idėja:

Hi wbo1999. Kai kuriuos atsakymus į savo klausimus mano prasta anglų kalba: A1: Galite prijungti ką reikia Proto-jungtys, todėl jums nereikia apibrėžimai. , Pavyzdžiui, sukurti paprastą 8 bitų PIO SOPC Builder Avalono sąsaja, nustatyti I / Os būti priskirti qu @ RTUs, sukurti savo sistemą ir Pin Užduotis redaktorius priskirti šiuos įsipareigojimus teikti informaciją savavališkai smeigtukai proto1 arba 2. Galite prijungti savo IP smeigtukai Proto jungtys. Aš, pavyzdžiui, PWM garso generatorius, LCD sąsaja ir "SPI EEPROM proto_io ir į kitą 14 bitų ADC 65MSPS. Visi IP yra prijungtas per Avalono autobusų NIOS II. A2: Manau, LVX serijos 5V tolerantiškas, tačiau galite naudoti 3.3V LVTTL lustai tiesiogiai, nes beveik visi 5V 74 serijos lustai LVTTL ekvivalentai. Hope this helps. Tai susiję Pavelas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back