PIN Swapping, specctra?

N

Nyar

Guest
Labas Aš naudoju OrCAD ir specctra. Neseniai atradau Swapping meniu funkciją PIN kai buvau rodymas režimas Specctra. Tačiau atrodė, kad jokio poveikio. Būtų labai patogu, tai buvo galima atlikti pin apsikeitimo sandorį specctra FPGA ir perkelti atgal į maketą. Taigi gali kas nors man papasakoti, kaip padaryti jį dirbti? Nuoširdžiausi linkėjimai

Nyar, norėčiau jums patarti struktūrinį procesą, Bet koks pokytis, kurį norite padaryti netlist, turėtų būti iš schematiškai. Kaip dabar aš nemanau specctra palaiko kaištis apsikeitimo. Jūsų schematiškai nuoroda bandymų kūrimo komanda, jei dėl kokios nors priežasties jūsų schematiškai ir iliustracijų teisės yra skirtingi, jums iškrauti iki didelė netvarka.

Net aš sutinku su centiago. PIN Swapping galima Allegro. Tačiau ji visuomet yra geriau Scheminis pokyčių ir importuoti ntelist dar kartą.

Ačiū už jūsų atsakymus iki šiol. Aš naudoju ne "Allegro" Tačiau, aš naudoju OrCAD išdėstymas. Maršrutą, įdarbinimo ir sesijos failus galite importuoti atgal į OrCAD išdėstymas, bet aš nežinau, jei taip pat PIN apsikeitimo duomenimis. Taip pat aš nežinau, jei vartų informacija yra eksportuojama į specctra nuo maketo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back