PIN etiketės tekstą, skirtumas tarp kontaktų etiketės ir tekstas

N

news

Guest
Opera Software udostępniła Operę 10.10 z Operą Unite, wydajną technologią współdzielenia własnych plików pomiędzy komputerami Opera Unite jest już dostępna jako standardowa część przeglądarki.

Read more...

Sveiki, aš esu nauja analogas maketavimas, ir tikrai nežino, apie šias tris sąvokas: PIN etiketės tekstą. gali etiketėje būti naudojamas kaip kaištis, kodėl yra tiek daug įvairių teksto sluoksniai, tarkim metal1 tekstas, metal2 tekstą ... kas yra tie sluoksniai turėtų būti naudojami? (manau, kad vienas tekstas sluoksnis turi būti pakankamai). koks skirtumas tarp kontaktų etiketės ir tekstas skirtumas? prašome padėti man, Ačiū iš anksto! Dėl Henry

Hi henry, PIN etiketės tekstą klausimas. PIN kodas (PIN) sluoksnį - paprastai vartojama PIN kodą išdėstymo pripažinimą, jei jūs naudojate kalibruoja tikrinimo įrankį (pin sluoksnio) turi būti naudojamas PIN ir TEXT. Assura PIN kodas (PIN-sluoksnis) ir tekstas (txt-sluoksnis). Etiketė (Label) sluoksnį - paprastai etiketėje arba įdėti užrašus į savo išdėstymą arba pavadinimą atvejais siekiant aiškumo Jūsų maketą. Tekstas (tekstas arba pintext) sluoksnį - naudojamas PIN teksto ar kaištis pavadinimą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back