Pigiausia mikrokontrolerių su I2C UART ir pramonės

T

timevision

Guest
Labas,

I'm projektavimas 3.3V mikrovaldiklį projektas, kad reikia bendrauti su dviejų lustų, naudojant UART ir I2C.Norėčiau paklausti kiekvienas, kas yra pigiausias / mažiausias mikrovaldiklį naudoti?Mes planuojame, kad dešimtys tūkstančių lentų pasirinktą mikrovaldiklį todėl aš noriu paklausti profesionalų nuomonę, tada galėsime spręsti, ką naudoti.

Daugiausiai Mikrokontroleris turi skaityti duomenis iš lusto pirma naudojant UART (3.3V, 19200bps), tada rašyti į antrą lustą naudojant I2C; mikrovaldiklį tada taip tvarkomi duomenys nuo antros lustas per I2C ir rašyti jį pirmoje lustas per UART.Mikrovaldiklį reikia I2C kapitonas.

Matau yra daug 8-bit PIC mikrokontrolerių Microchip iš kurios įrangos kurių I2C UART ir modulius.Bet aš girdėjau atsakingiesiems yra nelabai naudojamos pramonės, kuriame ir yra naudojami daugiausia mėgėjai.

Būčiau labai dėkingas, jei kas nors gali pasidalinti pasiūlymus apie tai, kur galėčiau pradėti spręsti mikrovaldiklį geriausiai naudoti?ji turi būti kuo mažesni, ir dėl daug PCB plokščių mes padarysime, kaina taip pat yra didelė problema.

Thanks in advance!

Jonas.

Philips P87LPC762 turi tiek uostuose ir yra gana pigūs.

PIC valdikliai yra labai tvirtas, ir aš juos naudojo pramonės aplinką per dešimtmetį.

Jei norite tikrai pigiai tirpalas, naudoti programinės įrangos pagal UART.Pavyzdžiui, galite naudoti pigius mikrovaldiklį ($ 0,4 vnt) didelis laikrodis (<1us ciklo trukmė), kad tik skaityti UART ne 19.200 ir rašyti tik I2C.

Jei norite, galiu dizainas Jums maža kaina.

Labas,

Ačiū už labai greitą atsakymą.Aš tikrai suinteresuotas jeigu galite sukurti jį mums.Prašome PM savo kainos.

NXP mikrovaldiklių atrodo puikiai.Ar žinote, kiek tai kainuoja, jei perkamos LT urmu?Žiūri į Digikey, 1000 kaina 1.3USD.Ar tai pagrįsta geriausią kainą galiu gauti?Ar P87LPC762 populiarus dalis produkcijos?

Apie programinę įrangą UART ir I2C.Mikrovaldiklį reikia tiek skaityti ir rašyti iš UART ir I2C.Ar programinė realizacija rankena abiems?

Iš I2C mikroschema mikrovaldiklį kalbės Specifikacijos rodo, kad ji gali atlikti laikrodis tempimui.Gal, kad sukelti problemų, jei I2C kapitonas įgyvendinama programinės įrangos Mikrokontroleris?

Thanks a lot again!

timevision rašė:Matau yra daug 8-bit PIC mikrokontrolerių Microchip iš kurios įrangos kurių I2C UART ir modulius.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back