Pigių Pogoń maišyklė x-band taikymo

R

raed_microwave

Guest
Sveiki ... Aš projektavimas naudojant žiurkių lenktynių maišytuvą, HSMS-8202 Šotkio diodas. Pagal taikymo rašto iš Avago 1136,, Aš pradėjau kurti šį maišytuvą. Aš sukūrė žiurkių lenktynių hibridinį, jungtis ir už diodų atitikimo tinklus. Man įdomu, jei kas nors jau šį maišytuvą, nes noriu žinoti, kaip jis gali būti skirtos žemo dažnio filtrą IF skyriuje ... Ačiū iš anksto rad

kodėl gi ne pirkti X band MMIC maišytuvą? Tai Vey paprasta.

nes noriu mokytis maišytuvo dizainas ..... prašome jūs turite kokių nors idėją apie dizaino žemo dažnio filtrui šio maišytuvą?

Maišytuvo žemiau 90 laipsnių hibridą, bet suteikia jums idėja, kaip sukurti išėjimo LPF ir paskirstytos išvadus.

maišytuvas žemiau 90 laipsnių hibridą, bet suteikia jums idėja, kaip sukurti išėjimo LPF ir paskirstytos išvadus. Thank you so much jūsų pareigas .... Ar galite man papasakoti, kaip aš galiu imituoti S-parametrų maišytuvo siekiant apskaičiuoti įvesties varža, jei uostas? Tiesą sakant, aš noriu sukurti LPF ir mano problema yra ta, kad aš nežinau, kaip apskaičiuoti varžą tarp diodų.

Iš pradžių galite naudoti linijinį simuliatorių projektavimas paskirstytos komponentus ir LPF. Po to jūs galite naudoti nelinijinė simuliatorius, modeliuojantis visą veikiančią maišytuvą, tinkamai į / iš banginė varža. Suderinkite išėjimo išplatintas komponentų (įskaitant LPF) ne ilgiau, jei signalas, ir taip pat sumažinti RF Ir štai signalais, jei uostas). Nustatykite LO už geriausią maišytuvo veiklos lygį.

Iš pradžių galite naudoti linijinį projektavimo paskirstytos komponentus ir LPF simuliatorius. Po to jūs galite naudoti nelinijinė simuliatorius, modeliuojantis visą veikiančią maišytuvą, tinkamai į / iš banginė varža. Suderinkite išėjimo išplatintas komponentų (įskaitant LPF) ne ilgiau, jei signalas, ir taip pat sumažinti RF Ir štai signalais, jei uostas). Nustatykite LO už geriausią maišytuvo veiklos lygį.
Aš jau sukurta Pogoń jungtis ir atitikimo tinklus .... bet aš negalėjau dizainas LPF nes aš nežinau, kaip aš galiu apskaičiuoti įvesties varža iš diodas pusėje, kaip parodyta šiame paveikslėlyje ...
30_1300274007.jpg

Taigi, tai yra priežastis, minėjau naudoti nelinijinė metu tiuningo į LPF modeliavimas. Tokiu būdu, bet kompleksinė varža gausite maišytuvo išėjimo, galite nustatyti LPF tinkamai.

Taigi, tai yra priežastis, minėjau naudoti nelinijinė modeliavimas per reguliuojant į LPF. Tokiu būdu, bet kompleksinė varža gausite maišytuvo išėjimo, galite sureguliuoti LPF tinkamai.
Thank you so much ..... aš bėgsiu HB imituoti mano dizaino

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back