Pigių mažos galios DSP procesorius

F

fakhry2002

Guest
Aš esu loking už Pigių mažos galios DSP procesorius IC įterptųjų aplications spectialy kalbos apdorojimas. Prašome padėti.

Labas Jūs rasite daug DSP procesorius iš TI ir analoginiai. Už maža kaina, galite pasirinkti 16-bitų fiksuoto taško procesorius iš Blackfin DSP šeimos ar ADSP-21xx šeimos. Dėl režimas informacijos apsilankykite Analog Devices interneto svetainėje. http://www.analog.com

Ti dsp yra geriausia, ji turi visapusiškai plėtrai įrangos įrankis ir minkštųjų įrankis.

Motorola DSP5685X ir MC56F83XX (FLASH atminties, bet ne kodekas sąsaja "). RAD (Rapid Application Development) Procesorius ekspertų programinė įranga. Microchip Flash pagrįsta DsPIC šeimos. Kai kurie I2S ir AC97 sąsajos.

Labas TI TMS320C5000 yra tiek mažos galios ir dėl nedidelės kainos. Jie yra tikrai didelis žetonų. Mano

Pabandykite DSP56F827, 64K atminties, 2xSCI, SPI, SSI, Išorės autobusas su integruotas lustas pasirinkite's, 10ch 12bit ADC, integruota JTAG / vieną kartą. Nuoširdžiausi linkėjimai.

Sveiki, be jokios abejonės, Analog Devices Balckfin Šeima yra daug geriau: daug skaičiavimo galios, mažesnės kainos ir mažesnė, daug mažesnis energijos suvartojimas. Ar ne www.analog.com / Blackfin JaaC ieškoti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back