pigesni Idėja PCB Prototyping

E

ezpcb

Guest
Nustatyti mokestį privalo visi PCB prototipų gamybai.Mokestis apskaičiuojamas pagal tipus PCB.Nėra pinigų kaupimo būdu: sujungti keletą PCB plokštės į vieną didelį laivą, tada paprašykite gamintojai suskirstyti jas kaip savo pageidavimą.
Aš ką tik papasakojo vienas iš mano naujų klientų į bendrą 3 lentos kartu, jis yra labai įdomi, bet aš praradau 120 $ nustatytas mokestis ... Tai bloga mintis man, ar ne?

Mike--------------------------------------------------
www.ezpcb.com

Hi Mike,

bet jei bendras daugiau PCB į vieną Kaip valdyti gamybą?Aš manau, kad jūs turite pagaminti tą patį kiekį PCB kiekvienos rūšies, todėl šis sprendimas yra ok, tik jei plokštės yra susiję su to paties projekto ar sistemos.

Ar aš gerai suprantu, ar tai įmanoma, pavyzdžiui, gaminti 1K vnt vienos PCB ir 10K vnt iš kitų?

Andrea

Andrea rašė:

Hi Mike,bet jei bendras daugiau PCB į vieną Kaip valdyti gamybą?
Aš manau, kad jūs turite pagaminti tą patį kiekį PCB kiekvienos rūšies, todėl šis sprendimas yra ok, tik jei plokštės yra susiję su to paties projekto ar sistemos.Ar aš gerai suprantu, ar tai įmanoma, pavyzdžiui, gaminti 1K vnt vienos PCB ir 10K vnt iš kitų?Andrea

Andrea, atsakyti į jūsų klausimą, galite pakartoti žingsnis ir 10 mažesnių paveikslėlių paties skydelio kaip vieną didesnių vienas, kad jūsų 10:1 santykis.V-taškų maršrutą viską, ir, jei esate protingas ir atostogos thieving teritorijoje palei pusių, jums gali net nutraukti Panel į dvi mažesnes grupes, viena kurių sudėtyje yra 1-aukštyn ir kitus, kurių sudėtyje yra 10 langų ir juos surinkti tiek atskirai, naudojant pats laikykite nuspaudę rungtynių.

juggernaut7 rašė:

Andrea, atsakyti į jūsų klausimą, galite pakartoti žingsnis ir 10 mažesnių paveikslėlių paties skydelio kaip vieną didesnių vienas, kad jūsų 10:1 santykis.
V-taškų maršrutą viską, ir, jei esate protingas ir atostogos thieving teritorijoje palei pusių, jums gali net nutraukti Panel į dvi mažesnes grupes, viena kurių sudėtyje yra 1-aukštyn ir kitus, kurių sudėtyje yra 10 langų ir juos surinkti tiek atskirai, naudojant pats laikykite nuspaudę rungtynių.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back