pigūs 120Khz sine generatorius

J

johnnyz86

Guest
Bandau rasti labai nebrangus būdas generuoti 120Khz sinusinės bangos veikti kaip vežėjas banga pigių sistemą. naršantys visame internete suteikia man taip per daug galimybių .. funkcija generatoriai, op amperų, integratorius ir tt, kas yra geriausias ir pigiausias variantas? Aš esu naujas grandinės projektavimo bet aš imtasi klasių daug ir esu gana greitai besimokantis

galite naudoti Opamp 741 IC ar paprastas oscilltor sudaro BJT ir kai rezistoriaus / capcitors gali dirbti už jus.

kokia konfigūracija? aš ieškojau ne Wien tiltas ir fazės poslinkio generatoriai, Ar turite šių nuomones? Edit: taip, mes pakeitėme savo projektą taip, kad aš būsiu jame pateikiama orientacinė bangą faze kilpa Taigi, nors mes vis dar norime, kad jis būtų pigus, tai tikriausiai turėtų būti gana tikslūs. todėl aš manau, tai reiškia, kad turėčiau būti ieškote į krištolo generatoriai? jie atrodo gana lengva nustatyti, tačiau jie arn't stačiakampės bangos signalo generatorius? ar yra sinusinės bangos tie per daug? ar man tik perduoti jį per žemo dažnio filtrą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back