PID reguliatorius, lavitation

N

nileshthakare2

Guest
Sveiki, Noriu levitacijai magnetą su pagalba electromagnet.Same panašaus šią nuorodą [url = http://uzzors2k.4hv.org/index.php?page=magneticlevitation). Aš] _-= Uzzors2k =-_ Projekto svetainė [/url] Aš naudoju mikro valdiklio kontroliuoti PWM cycle.I,, esu labai arti pagalvės, bet mano magnetas negali į levitate.if magneto pasiekti iki mano nustatyto punkto i kirsti 0 ciklas, tada taip pat mano magnetas žlugimą su niekada levitate.If electromagnet.I norite sureguliuoti PID.Please pagalbos me.I pakeisti savo nustatytą tašką visą dalykas, bet magnetu kas nors žino apie tai, kad man padėti. Iš anksto dėkojame

Tai skamba kaip jūsų PID kilpa turi Tuning-IT yra nestabili. Kadangi jūsų ciklas eina į nulinę, kai jūs pasieksite savo nustatytoji vertė, tai skamba kaip jums gali turėti per daug pelną; bando sumažinti savo P vertę. Be to, pernelyg didelė reikšmė, nes aš taip pat sukelti nestabilumą.

Hi Pone, tai mano PID kilpa # define DT 0 | 100ms ciklo laiką # define Kp 0,5 # define Kd 0,0 # apibrėžti Ki 0.0 / / 0,0005 statinį float pre_error = 0; statinis plūdė neatsiejama = 0; plūdė klaida; darinys plūdė ; / / klaida per maži atveju plūdė išėjimas; negaliojantis PID (plūduras nustatytoji vertė, plūdė actual_position.) {/ / Caculate P, I, D error = (actual_position-nustatytoji vertė); tada sustabdyti Naujos technologijos if (abs (klaida)> raidė epsilon) {integralas = integralas + error * dt;} darinys = (klaida - pre_error) / dt, išėjimo = Kp * paklaida + Ki * integralas + Kd * darinys; / / sodrumas Ieškoti produkcija = (išėjimas <0)? 0: produkcija, produkcija = (galia> 100)? 100: išėjimas; / / Atnaujinimo klaida pre_error = klaida; PWM_change (išėjimas), USART_Transmit_String ("\ r \ NADC ="); konvertuoti (actual_position); / / ADC vertė USART_Transmit_String, ("PID ="); konvertuoti ( išėjimas); / / PID išėjimas} Aš naudoju vieno Holo efekto jutiklio. Kaip aš galiu sureguliuoti PID? Manau, 0,5 proporcingas padidėjimas yra nuolatinis gauti nuo 0 iki 40% muito ciklą. Mano Topas + dabita = 0,12 ms. Kas aš galėčiau Tuning savo PID. Iš anksto dėkojame

Jūs neturėtumėte tikėtis, kad bet kuri kontroliuojama sistema arba augalas gali būti kontroliuojami PID. Yra keletas punktų, kodėl ji [Turiu] gali [/I] ne levitacijos magnetas atvejis - tai esmės nestabili kontrolė procesas, tai reiškia, jūs negalite turėti subalansuotą poziciją su pastovia išėjimo srovės jėgos savybė yra greičiausiai stipriai priklausoma pozicija - pozicija jutiklis (tai šviesos barjeras), gali būti nelinijinio Be Jei galite nustatyti statinį magnetą ir padėties jutiklio charakteristikas, galėsite nuspręsti, apie kontrolierius reikalavimus . Teorijos valdymo, valstybės vietos valdiklis, galbūt naudojant papildomus elementus linearizavimo yra bendras požiūris į spręsti su probleminių kontrolės procesais.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back