PICStart firmware ...

D

davorin

Guest
Ar kas nors turi palyginimų lentelę, kuri rodo kiekvieno firmware versija prietaiso paramos? Skaitykite čia, kad kažkas sako, kad naujausias firmware nepalaiko senesnių 17C4X prietaisai ... Ar visas mano dalis parą statyti PICStarter +, kad kodėl aš prašau aparatinę geriausia pradėti (o;

Ar kas nors žino, tikslų nustatymas, jei programavimo firmware 17C44 su universaliųjų programuotojas? Jis siūlo keletą rūšių mikrovaldiklio režime ir WDT prescaler galimybių.

Geriausia yra pradėti naujausias firmware, nes jūs visi jau viduje, kad firmware atsakingiesiems. Aš naudoju naujausią firmware ir galiu programuoti, bet IPS (įskaitant 17C44) noriu. Programavimo 17C44 naudoti šios specifikacijos: Procesorius: 17C44 OSC: XT "procesorius režimas; mikrokontroleris Watchdog Laikmatis: BMP dėl meax98

Jau turite raštuotas ... po 2 pabandyti (o DATAMAN 48LV turėtų būti: - XT - UC režimas - WDT off Šis racione supainiojo mane šiek tiek, todėl teko ieškoti duomenų lape pirmas Džiaugiamės, kad aš nusipirkau. 17C44/JW prietaisas (o dabar derinimo mano PICStarter prototipas lentos ... Keista aš nematau jokių 16C84 prietaisas anmore MPLAB 6,20 ... Ar tai buvo LSO pašalintas iš 3,11 firmware?

Jūs galite užprogramuoti juos taip pat kaip 16F84. Bet negali pirkti juos lengva anymore. Dėl meax98

Jei pažvelgti picstart padėti MPLAB, ji suteikia jums žingsnis po žingsnio instrukcijas atnaujinti firmware, naujausius, kurią galima atsisiųsti iš Microchip.

Aš žinau, kaip atnaujinti firmware (o, mano aparatūros derinimas dabar (o picstarter išdėstymas paskelbtas čia yra gana šūdas ... MCLR pin-oji 17C44 slankiojo po atstatyti iš RS232 ... Pagalvokite mano draugas ir man gonna naują maketą (taip pat naują grandinę; o) šį programuotojas ... Aš tiesiog reikia programuotojas pradėti plėtoti IPS programuotojas OSX (o;

Aš turiu vieną ... programa su realbasic (OS 9, bet lengvai perkompiliuoti OS X) aparatūros fdeck vienas, modifikuota programa taip pat serijos EEPROMs Įspėjimas serijos mini-DIN prijungta per aš nėra jokių USB ryšį (ir aš nežinau, kaip tai padaryti!)

Hmm ... skamba įdomu (o; Gal galime pasidalinti šiek tiek patirties (o Ar turite savo šaltinių kažkur pamatyti kaip tai atrodo panašus O gal kai apibūdinimas / Screenshots tai padaryti taip pat (o;? Hmm ... arti baigti savo programuotojas ... 16c5x prietaisai suteikia man galvos skausmas, nors .... skaito visada grįžta su D8 = 1 ...

Mano programuotojas tik mirksėti nuotraukų. pradžių f denio 16f84 šiek tiek pakeistas rankena 16f87x, ir didelis modifikuoti dirbti serijos EEPROMs. čia yra originalus programuotojas. PM man, jei jums reikia pakeitimai! įspėjimas hypercard kamino, tikiuosi, kad jūs vis dar hypercard! taip pat nežinau, kodėl jūs vis dar vargintis su pic 16c5x!

16C5X (A / B / C) yra puikus SSAVI iškoduoti (o aš gali turėti kai kurių senų Apple Developer CD su Hypercard gulinčius ... geras aapplication mano senas SE ir SE/30 "(o; Tačiau ateityje aš" ll pirmenybę USB PIC sprendimas mano iMac / PowerBook ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back