D
dabby21
Guest
hi everyone, gali kas nors prašome padėti mane mano projekto. scenarijus yra tai, i GUI (Microsoft Visual C + +), kad bus greitai vartotojo įvesti laikas / data, kad jis nori įjungimo / išjungimo tam tikrą prietaisą per USB. nes mano protokolas bus USB, todėl vartotojas įvesti duomenys bus perduoti ant pic mikrovaldikliu PIC18f4550.) per USB ir pic bus atsakingas prie decrementing laiko, kad vartotojo įvestis GUI. modulis gali būti vykdoma atskirai, net jei GUI yra, kaip tai buvo nepriklausomas prietaisas išvedė įjungimo / išjungimo laikmatis priklausomai nuo. jos patinka jūsų deginimas duomenų pic18f4550 ir nustatė, kad duomenys, kaip žemyn / laikmatis skaičius / prie tam tikro prietaiso. Pavyzdžiui, blogai indėlis į tam tikro prietaiso 8 valandas, o po to paspausdami pradžios, duomenys iš GUI, kuris yra 8 valandos, bus perduota į pic pic pati atliks / dekremento 8 valandas, kol ji bus tapo 0. taip, mano problema yra tai, kaip vyko iš GUI duomenis į pic18f4550,, kad baigsis kaip skaičius 0 žemyn ir, jei jos bus tam tikro prietaiso įjungimo / išjungimo. blogai, naudojant MPLAB C18 kompiliatorių. ačiū už avansą atsako