pic16f877a sąsaja GSM SMS telefoną

J

jojokatada

Guest
Aš ugdau modulis, kuris naudoja SMS kontrolės tam tikrų relės. Aš naudoju juos PIC16F877A kaip MCU pagrindinis valdiklis. Ar kas nors man padėti bando išsiųsti AT komandomis kaip AT + CMGL = 4 komanda serijiniu į mikrovaldiklį telefoną. Aš šokau bandyti siųsti AT komandų per HyperTerminal naudoju nokia 7110, 5110,3310 telefonas prijungtas per DAU-9p FBUS kabelį, bet vis dar nepavyko. Jei įmanoma kas nors galėtų padėti man, kaip programa MCU priimti ir dekoduoti duomenis gavimo. (Kodas) vertinu

Manau, AT komandų negali būti išsiųsti per FBUS kabelis, ir net kontroliuoti modemas negali būti padaryta per FBUS kabelį. Tai per IR arba gal NOKIA duomenų kabelio, kad jūs galite kontroliuoti tik telefono modemas.

jojokatada, tai buvo aptarta čia daug kartų ... Trumpai: tai nėra paprasta naudoti "Nokia" telefonuose šiam tikslui naudojant SIEMENS telefonus ar GSM modemų yra daug easyer. Ieškoti mano žinutes ir rasite atsakymus aikštelė. nuoširdžiausi linkėjimai

C-Man Jūsų pasiūlymas yra labai appriciated, tačiau "Siemens" yra sunku surasti savo vietą, labiau populiarus yra "Nokia GSM telefonas. vistiek tu gali mane konkretų modelį Siemens telefonu. apie GSM modemo prašome paaiškinti šiek tiek daugiau ji man atrodo aš esu nežino apie tokio prietaiso. jei įmanoma nuorodą. nuoširdžiausi linkėjimai

Šiame puslapyje h ** p: / / home.no / fsan / projektai / turite vieną SMS kontroliuoti projekto, naudodamiesi "Siemens S25, AT komandų ir PIC 16F877. Siemens S25 galite pakeisti su * 35 arba * 45 modelis, ką galima rasti. Pagarbiai, Kima

Aš naudoju nokia 30 gsm modemas per nuoseklųjį prievadą (UART) mokėjimo taikant šiuos metu komandas: AT + CMGF = 1 [CR] AT + CSDH = 1 [CR] AT + CSMP = 17,167,0,0 [CR] Pastaba : [CR] = grįžimo (ASCI šešioliktainis). "Gerai", bus skirtas didesnis nei 3 komandos atsakymą, tada: AT + CMGS = "123456" [CR] Pastaba: 123456, yra telefono numerį. Įtraukti kabučių. Atsakymas bus:> Dabar įveskite savo žinutę po ASCI 1A šešioliktainį (kontrolė Z)> Hello World atsakymas bus: + CMGS: 11 Gerai 11 skirsis priklausomai nuo jþsù prane ¹ imo ilgio.

ok, bet "Siemens" jis naudoja tą patį kabelį, kaip DAU-9p nokia telefonas dėkingi už nuorodą, nors žino daugiau nuorodą prašom padėti

Sveiki, čia yra šiek tiek apgauti už jus visus .. Kaip jūs visi žinote, dauguma telefonų, kad jūs galite nusipirkti nepalaiko tekstiniu režimu SMS. Aš sužinojau, kad tik Mitshubishi Trium Mars palaiko teksto režimu ir naudoja 38400 bauds uosto greitis, standartas RS232 comm 8n1. Taigi, jei aš jums norėčiau palikti visus telefonus už tokių kaip Siemens, ericssonz, Nokias ir visų kitų GSM modemus, kurie yra labai brangūs, ir naudoti telefoną vietoje:) TRAX

Aš padariau SMS projektą su S25. Aš mokiausi iš šių dokumentų kurių aš įkelti dabar.

Hi kiekvienas aš patikrinti ryšį kažkas parašė, tačiau ji yra naudojama su pic16f877 ne viena turiu pic16f877a. bandau paklausti elektroninės parduotuvės už 877, bet atsakymas yra, kad jis jau paseno. sprawdzasz su mikroschema lape, tai tas pats tik greitis yra greitesnis. taip kas nors naudoti vietoj 16f877 16f877a tai ok

Nokia 3310: (ne komandos) http://www.embedtronics.com/nokia/fbus.html Aš su siemes problema, aš negaliu rasti komandą įjungti modemo. Kai modemas yra išjungtas nuoseklųjį prievadą neveikia, bet Nokia darbų ir kad ši AT komandų! Kai kuriose konstrukcijose jums reikia įjungti / išjungti telefono mikro program.How mes galime padaryti tai už siemens?

[Quote = 7rots51] Nokia 3310: (ne komandos) h ** p: / / www.embedtronics.com / Nokia / fbus.html Aš su siemes problema, aš negaliu rasti komandą įjungti modemo. Kai modemas yra išjungtas nuoseklųjį prievadą neveikia, bet Nokia darbų ir kad ši AT komandų! Kai kuriose konstrukcijose jums reikia įjungti / išjungti mikro program.How telefono mes galime padaryti tai už siemens? [/Quote] Tai nėra įmanoma dėl "Siemens" (ir daugelis kitų), kad įjungtumėte telefoną programinę įrangą galite tik įjungti jį išjungti, kvaila ar ne? nuoširdžiausi linkėjimai

Galite tai padaryti su Trium Mars, nors I don't know what's AT komandų už tai, bet AT modemo telefono viduje yra maitinamas iki kai įkrovimo būsenos su telefonu išjungtas.

Dear All, jūs visi galite patikrinti su manimi apie GSM modulis ir gali kurti taikymo per jį kaip aš kompanija, kuri yra oficialus platintojas GSM modulis pavadintas SIMCOM.You galite susisiekti su manimi į mano elektroninio pašto vikas.c @ excelpoint. com , jei jūs darote darbe Šiaurės Indijoje ar rytų Indijoje.

Sveiki. Prašome patikrinti grandinės Rūsys žurnalas (2002 m. rugsėjo 146) bent 20 psl su tema "kontrolės sistemą, paremtą GSM". Ir jūs galite atsisiųsti šaltinį kodas ftp.circuitcellar.com/pub/Circuit_Cellar/2002/146 turi atrodyti.

Kas iš failo vardas?
Deja, straipsnio puslapis 18. Žurnalas "Biuro priežiūros" - kontrolė, pagrįsta SMS šaltinio kodas FTP serveryje yra slavat 146.

ftp.circuitcellar.com/pub/Circuit_Cellar/2002/146 neveikia

Please help me I connecte PIC16F877 su moduliu GSM SIEMENS MC45, BET KAIP PROGRAMIN aš padariau serijos sujungimo pic16f877 su modulio GSM siemens mc45 bet kaip programa mano pic ir aš neturiu Tuo commande mano modulį galite man padėti ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back