PIC16F84

M

mmq

Guest
Hi there,
Man reikia jūsų pagalbos.

2 X 16.

Man reikia paprasto kodo PIC16F84 ir LCD
2 x 16.Aš taip pat 4MHz krištolo prijungtas prie viename luste.Noriu naudoti visus 8 bitų sujungti juos, kad PIC16f84.Problema, kad aš negaliu pridėti papildomų dalių, priimti kai capcitors ir rezistorių.
Tikiuosi pamatyti jūsų atsiliepimus.

Turiu MPLAB kurie priima ASM ir šešioliktainis extention failus.

Ačiū
MMQ

Firma Brother, wprowadza na rynek monochromatyczne laserowe urządzenia wielofunkcyjne z możliwością pracy w sieci przewodowej oraz funkcją faksu. MFC-7360N i MFC-7460DN to kompaktowe urządzenia pełniące funkcję drukarki, ksero, skanera i faksu. Dobra prędkość druku, niskie zużycie energii oraz dodatkowe funkcje sprawiają, że są one dobrym rozwiązaniem dla małych i średnich biur stawiających na wielozadaniowe i ekonomiczne rozwiązania.

Read more...

Hi MMQ,

Dalis jūsų Klausimas nėra aišku, ką reiškia ir 8-bit?(Do u tai 8 bitų duomenų LCD?) Ir ką reiškia ir papildomos dalys?

Paaiškinkite, ką ir nori, ir aš galiu padėti U.

Linkėjimai,
A. Abbaso

Galite paleisti į 4 eilutę ir 8 line LCD.Turėtumėte rasti daug paskirtį ir kodas vairavimo LCD ant mikroschemos svetainę

Check out Appnote AN587 nuo Microchip www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1824&appnote=en011059

Jei tai nepadės jums, tai galiu tau kodas kad turiu parašyti PIC16C54 4 bit mode, tačiau lengvai gali būti pritaikyta 8-bitų operaciją.

[size = 18] Ką reiškia su 8 bitų yra susijusi IPS lustą, kuris gali pritaria arba 4 bitų ar 8 bitai.
Galite prijungti bet imu norite pat LCD.
Dėl paskutinio pakartojimo, aš limted su kai lustai tai reiškia aš neturi nei PIC16F84 ir kad LCD ne daugiau lustų.[/size]

kitas klausimas Be to, jis reikalauja specialių laidų?
[/ size]

Ši svetainė yra paprasta instaliacija su 4 bitų duomenų vykstant iš PIC16F84 į LCD.http://www.ke4nyv.com/picprojects.htmSalam Alekom

Ačiū
MMQ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back