pic16f628a skaitmeninis laikrodis problema

J

Johnny11

Guest
Sveiki, aš esu visiškai naujokas su pic-aisiais. Aš pastatė skaitmeninis laikrodis / data / termometras iki Bogdi. Aš jį įsteigtas Breadboard. Tai rodo laikrodis smulkių pakeitimų dienos. bet tai rodo 3 RH LED. Jei liesti pic pirštu arba net priartėti prie jo. ji veikia puikiai. Aš išprotėja bando rasti / sugalvoti atsakymą. Geriausias aš galiu galvoti apie savo kai talpos problema natūra. Any help būtų dėkingi.

Hi turi u išrautas iš naujo PIN valdytojo per atitinkamą rezistorius .. ir pridėti atsiejimo capacitore accros VDD ir Vss. nustatyti config saugiklis išjungti LVP (Žemos įtampos programavimas)

Sveiki, Ar jūs naudojate bet kristalai apie projektą - būtų manyti, jūs naudojate vidaus generatorius pagrindinių laikrodis, o gal 32k kristalų už laikrodį? Jei naudojate vieną ar dvi tada jie žino, gali sukelti problemų, susijusių su jų veda / ryšiai su Breadboard. Jei taip, tada lituoti kristalų ir kepurės ant juostelės iš valdybos bitų ir išgerti dvi Breadboard laidus nuo jį pav. Laikyti viela kuo trumpesnis.

Sveiki, Ačiū už atsakymą. Buvo užimtas pastaruoju metu, bet pagaliau gavau išbandyti savo pasiūlymus. darė dalykus po vieną, be džiaugsmo. Tačiau kai Messing su krištolo pastebėjo zondo temperatūra ne sėdi teisingai. taisomos darbo baudą dabar. Valdė šį taip, kaip autorius sako, kad projektas bus vykdomas be tik rodo 0 laipsnių. Ačiū už jūsų pagalbą, nors labai vertinama

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back