pic16f628 judantis žinutė ženklas rodomas.

O

OBIALOR

Guest
Kai kurie iš mūsų narių, kurie domisi pic juda pranešimą panašus į mane, turėtų apsilankyti http://www.josepino.com yra įdomus grandinė termostatas ir aš sukurti pačiam ir ji veikia puikiai schema kartu su hex failas, bet galite naudoti icprog programinę įrangą į savo pranešimą rašyti EPROM srityje. viskas paprasta.

Labas OBIALOR, Nica darbas, bet jei ir naudojimas 74HC595 (Dvivietis buferinis perėjimas registrą), o ne u 74HC164 galite naudoti savo grandinę Generalinės pranešimą Rodyti šalia naudojant jį kaip Moving pranešimų ekrane. Pagarbiai, A.Abbas

taip Ahmad, kad, kodėl man rodo grandinę čia todėl, kad mes galime išplėsti ją, jūs galite suteikti šiek tiek apie tai, kaip naudoti 74hc595 discription, nors retas mano rajone.

labas visiems Nendryninės bet 1 pls duok man paprastą 5 jautį 5x7 pvz.: 25x7 pic16f628 su schema ir kodą, kad galėčiau suprasti prototipas bus labai padėti dėka

labas visiems Nendryninės bet bedy pasakyti man betwen 74ls164 ir 74hc164. skirtumą galiu naudoti, o ne iš 74ls164 su 74hc164

labas visiems Nendryninės kas bet bedy pasakys man betwen 74ls164 ir 74hc164. Skirtumą galiu naudoti vietoj of 74ls164 su 74hc164
74LS164 yra mažas greitis .. IS .. ir HC serijos are high speed .. o tai reiškia, kad pasakyti, jei jums įgyvendinti jūsų ekrane naudojant 74ls164 Jūs negalite matyti ekraną ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back