PIC sąsaja su kompiuteriu per USART

A

azzintani

Guest
prašau, man reikia pagalbos

Bet kuri įstaiga man rodyti kaip sąsaja IPS mikrokontrolerio su kompiuteriu naudojant USART.

Co zrobić, gdy pakujemy i paletyzujemy dużą liczbę różnorodnych i ciężkich produktów? Zastosować zrobotyzowaną linię. Jeszcze lepiej, gdy linia ta współpracuje z zakładowym systemem planowania i zarządzania produkcją.

Read more...

Kas programavimo kalbas jūs planuojate naudoti, arba PC ir PIC pusėje?

Noriu naudoti assemply IPS instrukcijų dėl pic, bet PC I dont know yet
gali būti ir bus naudojami C arba Assemply taip pat

Labas!
sąsajos savo vynai su kompiuteriu Jums reikia MAX232.Šis IC bus sujungti į vieną pusę pakomitečio D9 savo kompiuterį ir iš kitos pusės prie savo vynai (USART) (prašome naudoti antrą Tarpinė D9 jungtį).Nežinau kuris IPS savo naudojate, aš negaliu pasakyti jums, kuri kaišteliai prisijungti, jei.Tačiau jis turėtų būti lengviau, jei žiūrėti į savo duomenų (PIC, MAX232).
Hope this helps.Kreipkitės, jei turite kitų klausimų.

Taip pat galite patikrinti šią nuorodą:
http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1999&ty=&dty=&section=&NextRow=&ssUserText=usart

Linkėjimai
Kabanga

labas

tiesiog man reikia padaryti sąsaja sistemos tarp "EasyPIC4 vystymosi sistemos" ir PC per USART iš IPS - "bet vynai" Microcontroller ir būti susiję su serial port "9 Aruodų Com" į kompiuterį.

ir devolop programinę įrangą skaityti tempreture nuo daviklio, sumontuotų ant "EasyPIC4 sistemos plėtros" ir parodyti šią tempreture ant PC

pls i need help

Labas
jums suteikti jokios informacijos apie tai, ką tikrai norite daryti.
Pirma turite pasirinkti IPS (kuris atitinka jūsų poreikius).
Negalima tiesiog pasakyti "bet vynai".
Jūs norite pradėti daryti kažką, tada gali padėti toliau.
Linkėjimai
Kabanga

Labas,
Kaip matau EASYPIC4 yra visi hardawre jūs ieškote -
tai RS 232 sąsaja ir DS1820 temperatūros jutiklis, viską,
ką jums reikia padaryti, tai tik prisijungti prie kompiuterio ir rašyti programinės įrangos PC rinkti temperatūros duomenis ir procesą.
Linkėjimai,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back