A
AntmanLFE
Guest
Hi. Tai buvo tik kitą dieną aš galvojau sau, aš norėčiau žaisti su mikrovaldikliu ir susidurti, kaip buvo prieš keletą metų, kartu sudėjus. Tai buvo rinkinys, ir aš tikriausiai nustojo ką nors su juo, kaip kodas / ryšys tuo metu buvo virš mano galvos. Unfortunetly i dont turite kokių nors dokumentacijoje, kurią gavote kartu su rinkiniu. Problema aš susiduria šiame etape yra programavimo lustą. Aš turėjau USB TO SERIAL adapterį, bet galiausiai sužinojau, forumai, kad tai yra nenaudinga šiam tikslui. Tada aš alkūninis senas žvėris, kuris turėjo nuoseklųjį prievadą ant nugaros ir bandė naudojant, pavyzdžiui, IC-Prog programuotojas su JDM programuotojas veltui, bet aš turiu jausmas, i gali būti vyksta į blogąją pusę, ir gali daryti tai tikrai ne taip, aš maniau aš norėčiau rašyti į forumą čia. Mikroschema yra PIC16F877A I / P Im not sure, jei man reikia atskirą programuotojas, kaip nuosekliojo prievado yra prijungtas prie MAX232 lustas laive. Bet idėja ar pasiūlymų apie tai, kaip aš galiu gauti šį darbą?