Pic prijungimas ir programavimas

A

AntmanLFE

Guest
Hi. Tai buvo tik kitą dieną aš galvojau sau, aš norėčiau žaisti su mikrovaldikliu ir susidurti, kaip buvo prieš keletą metų, kartu sudėjus. Tai buvo rinkinys, ir aš tikriausiai nustojo ką nors su juo, kaip kodas / ryšys tuo metu buvo virš mano galvos. Unfortunetly i dont turite kokių nors dokumentacijoje, kurią gavote kartu su rinkiniu. Problema aš susiduria šiame etape yra programavimo lustą. Aš turėjau USB TO SERIAL adapterį, bet galiausiai sužinojau, forumai, kad tai yra nenaudinga šiam tikslui. Tada aš alkūninis senas žvėris, kuris turėjo nuoseklųjį prievadą ant nugaros ir bandė naudojant, pavyzdžiui, IC-Prog programuotojas su JDM programuotojas veltui, bet aš turiu jausmas, i gali būti vyksta į blogąją pusę, ir gali daryti tai tikrai ne taip, aš maniau aš norėčiau rašyti į forumą čia. Mikroschema yra PIC16F877A I / P Im not sure, jei man reikia atskirą programuotojas, kaip nuosekliojo prievado yra prijungtas prie MAX232 lustas laive. Bet idėja ar pasiūlymų apie tai, kaip aš galiu gauti šį darbą?

Jei aš gerai suprasti savo problemą, manau, šiek tiek naudingos informacijos galite rasti šio [URL = "http://ww1.microchip.com/downloads/en/devicedoc/30277d.pdf"] dokumente [/URL] Pažiūrėkite schema Page 4 - 4, tai gali būti tam tikra dalis atsakymo į jūsų problemą.

Im ne visai tikras, ką aš žiūri kad šiame dokumente iš naujo, LED, kaip i dont gauti galiojantį srauto taško. Manau, apibendrinti mano klausimas šiame etape 1) Ar man reikia ką nors daugiau nei serijos kabelis programa tai? (Manau, kad ne, bet tiesiog patikrinti) 2) programavimo šį setup su JDM programuotojas teisingas požiūris?

1) Ar man reikia ką nors daugiau nei serijos kabelis programa tai? (Manau, kad ne, bet tiesiog patikrinti) Manau, kad reikia kažko daugiau, ne tik serijos kabelis. Kur jis eina kaiščių RS232 jungtis mikrovaldikliu? UART kaiščių ar kažkur kitur? 2) programavimo šią įrangą su JDM programuotojas teisingas požiūris? Aš nežinau atsakymo į šį klausimą, nes aš ne naudoti JDM programuotojas. Kaip aš suprantu jūsų problemą, jūs norite turėti ICSP (Circuit Serial programavimas). Jei norite, kad turite tai: taikymas grandinė turi būti suprojektuotos taip, kad visos programavimo signalai, kurie turi būti tiesiogiai prijungtas prie PICmicro MCUs - tai tekstas iš dokumentas, kuriame aš rekomenduoju jums. Jei jūsų serijos jungtis yra nuoroda į atitinkamas smeigtukai iš mikrokontrolerio, nei galite Programm savo mikrovaldiklį su juo. , Jei jūs manote, kad aš gerai suprantu jūsų problemą, pabandykite skaityti tekstą su antrašte Kaip Įgyvendinti ICSP ™ Naudojant PIC16F8X FLASH MCUs . Jis yra puslapyje 2-21.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back