PIC ir relč

F

fuzzzy

Guest
Labas,Aš grandinė su RC clocked PIC16F84A vairuotojo 2 12V Relais transporto kontrolės 2 NPN tranzistorius.Aš naudoju IPS uoste pradėti sustabdyti transporto ir 2 kitus uostus vairuoti Relais už laikrodžio rodyklę ir prieš laikrodžio sukimas.

Mano problema yra ta, kad kartais perjungimas Pushbutton mano pic nepavyksta ir jis nustoja dirbti ir LM7805, kad jai tampa labai labai karšta.Tai atsitinka po kibirkščių Relais contact.How galėčiau išvengti?Koks komponentas turėčiau naudoti?

Iyou galite matyti mano grandinė pridėtą PDF
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

kartu su iš osios Relay indukcinės diodas išvengti srovę

Ir aš įdėti kitą diodas apsaugoti 7.805 prijungtas ir išeina.Pažvelkite į lapo rasite kaip proctect 7.805.

Aš tryed su diodas iki 7.805 įvesties bet aš pats problem.I "LL išbandyti diodas atskirti nuo motorinių GND GND Circuit vėliau.

Ką manote, jei aš naudoju dvipusį Tiltiniai kaip P6KE18CA lygiagrečiai su 12V varikliu?ji turėtų būti naudinga?

I dont know maitinimo įtampos vertės.
Manau katode D1 (insted iš pin4) turi būti prijungtas prie srovės.
Ir padidinti vertę C1 apie 470UF arba 1000UF.
Ir manau, kad geriau pašalinti C9-C13, ir naudoti 4 diods, nemokamai Wheeling tikslu tiltas tinklą.

Linkėjimai,
Davood.

Manau, kad problema yra reset grandinė.

Jei pažvelgti į duomenų lapą, 26 puslapyje, rasite rekomenduojama Reset grandinė.
Jus atveju, nes diodas, vykstantys į MCLR, įtampos šuoliai didesnės nei 5V iš tikrųjų gali sukelti IPS latchup.Taip yra, nes diodas išsijungia ir / MCLR PIN mato dideli impedanso.
Aš negaliu pasakyti nieko apie išdėstymas; kad gali būti problema, taip pat.

Taigi tik įgyvendinti rekomenduojama Reset grandinė, visų pirma.

Hi VVV

Aš kartą iš naujo grandinę, kaip lape, bet problema yra same.Sometimes po Sparks yra didelis einamosios prašymu frm 7.805 ir taip Vout nuo 7.805 tampa 1,8 V vietoj 5V tai kaip trumpojo jungimo.I cant understand prietaisas gali absorbe kad dabartinės sumos.

už davood Amerion maitinimo 12V.Kaip turėčiau diodus vietoj kondensatoriai?

galite naudoti vieną diodų tiltą
Iš jų
- Iš jų žemės
2 Pins ~ diodus tilto iki 2 kaiščių varikliu.

įtampos kritimo reikia naudoti aukštos kokybės, kondensatorius, kaip sakiau!

Aš didesnės vertės kondensatorius.Įtampos kritimas nėra laikinas, bet tai continued.it truks iki 7.805 lydyti.Turėtų būti įtaisas padaryti trumpo jungimo.bet aš negaliu suprasti.

Ar jūs tinkamai konfigūruoti PIN RB0?
siekiant apsaugoti šią Galite įterpti vieną 1K rezistorius tarp PIN 6 IC3, ir PIN 7 IC1

Hmmm, 7.805 gauti karšto galėtų būti iš dalies dėl 7V Dissipation (darant prielaidą, kad įnašas yra 12V) - 100mA dabartinis duos jums ,7 vatus eikvojimo.Tai reikštų, kad maždaug 40 ° C virš aplinkos - labai karšta, bet ne pakankamai, kad juos sunaikinti.Tačiau jei jums svyravimo, kad galėtų pridėti dar daugiau šilumos ir stumkite jį per kraštą.

Minėjote Relay Sparks - vienintelis dalykas, aš matau savo grandinę, kuri gali leisti, kad yra kai kurie, kaip R11 yra tiesiogiai susijęs su 12 duoda iki 36a.Ar jūs patikrino K2 kontaktus laidų?Jei turite vieną iš jų atgal, tai gali sukelti problemą ir būtų labai tikėtina, Spark, kaip jūs paminėjote.Taip pat pristatyti 12V su PIN 3 LM311.

Phil

Labas,

nieko keisti!7.805 negauna įkaisti normaliai dirbti, nes ji suteikia labai mažai šiuo metu tik PIC.Problema kyla po kelių relės switching.it gauti šilčiau ir šilčiau ir jo išėjimo įtampa eina mažas (1,8 V)

Tada jums reikia žiūrėti į tai, ką jūsų relės darai.Aš vis dar įtaria turite kontaktų rinkinys laidinio atgal / Tačiau, jei kuri nors pasirodymų C9-C13 yra trumpuoju, ji gamina panašią problemą.

Norėčiau įdėti ampermetras ant 12V linijos pamatyti, kas tai brėžinys.

Be to, norėčiau atjungti K2 kontaktų (tiek lenkų) ir pamatyti, jei problema išlieka.

Labas

Jūsų Schema labai tiesiai į priekį.Tačiau Prašome įsitikinti, kad dabartinis motorinių grąžinti nesutinka su tuo, viela tarp IPS ir 7.805.Iš tikrųjų norėčiau paleisti visus 5 V ir 12 V priežasčių atskirai ir prie jų prisijungti tik šalia šaltinis (akumuliatorius).Skelbimas po 2 minučių:Atsiprašome galimybes nesusipratimas.Aš tai aš Pabėgimas 5V vietoje 12V atskirtos nuo žemės ir prisijungti šalia šaltinio neigiamas šių dviejų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back