PIC I / O Expansion

A

atskiras

Guest
Ar kas nors sąraše galimybes išplėsti Įėjimai / išėjimai iš IPS mikrokontrolerio su explaination ir, jei įmanoma, nuoroda tinklalapius?Aš pradėti nuo to, ką aš žinau:

PRODUKCIJA:
74HC595: Tai Eilės į Paralelus lustai.Ji gauna serijos duomenis iš mikrokontrolerio ir pamaininį juos naudojant laikrodžio į rezultatus 8 bitai ne vienu metu.Jis reikalauja 3 smeigtukai iš mikrokontrolerio (Serijos DUOMENŲ PIN clock PIN latch VISI PIN ir gali išėjimo 8 Kaisčiai. Daugiau Daugiau daugelis 74HC595 lustai gali būti kaskadowymi net daugiau rezultatų.

I ˛ C autobusu, visos galimos lustų prieinama ......
Aš vieną kartą rado app dėmesį į Atmel svetainę I / O plėstuvas, LCD, klaviatūros, E ˛ PROM,
viskas du kaiščius į LC

Partijos kodą rasti internete kaip įgyvendinti I ˛ C autobusu.

Labas.Galite naudoti mikroschema
yra I / O expanders (I2C, SPI).
\ http://www.microchip.com/ParamChartSearch/chart.aspx?mid=11&lang=en&branchID=11034

Nuoširdžiausi linkėjimai.

Manau, kad skiriasi jūsų pasirinkimas ok šių sipo reg yra labai greitas ir perėjimo duomenis iki 100MHz CLK greitis, todėl manau, savo geriausias būdas Baigtinį tt kaišteliai jiems taip pat gali naudoti šį lustą uosto expention

Labas,
or MCP23017
, that are a 16-bit input/output port expander.

Galite naudoti MCP23S17
arba MCP23017,
kurie yra 16 bitų įvesties / išvesties uosto plėstuvas.Jų turi nutraukti produkcijos per.

Į MCP23017 turi sąsają I2C, ir MCP23S17 turi SPI sąsają.

Tikiuosi, kad jis padeda.

Linkėjimai.

Turiu problema, o raštu MPLAB bet naudojant mikroc i got produkcijos bcoz labai funkcijų Integruotą į mikroc.Padėkite man rašyti MPLAB už MCP23S17 su PIC16F877A.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back