PIC 16F72 Pagrindinis UPS IPS Originalus kodas Reikalinga

J

jamil_tech

Guest
Mielas draugas, aš PIC 16F72 namų UPS PCB. Bet man reikia dabar PIC 16F72 mikro valdiklio visiškai kodą grandinės ir LCD šio Prisegtas paveikslėlis grandinė. Jei kas nors turi visiškai technologijų ir šaltinio kodą, susisiekite su manimi. Aš mokėsiu už tai. Dėka Jamil

SB Gerbiami Jamil, čia įsigyti visiškai pcb su užprogramuotais PIC16F72 IC. Šis PCBA tipas susideda rodoma kaip, 1-visiškai pereiti per sistema su relės ir tt, siekiant išlaikyti elektros tiekimo gedimo ir galios restore.which yra būtina UPS. 2-generatorius produkcija vairuoti pusę tilto FETs. 3 išjungti apmokestinimo, kai akumuliatorius pasiekia savo max V (14,4 V). 4-UPS režimas mažas šikšnosparnis įspėjimo metu ir išjungti. 5-apsauga nuo perkrovos, UPS mode.to metu apsaugoti FETs. 6 baterijos būklės monitorius su 5 LED įkrovimo režimą metu šiuos 5 LED Blink pat, kaip jūs galite pamatyti nokia ląstelių Phon screen.when Mes už "Nokia" mobilųjį telefoną. jei jums reikia tik PIC16F72 arba visiškai PCBA. Aš galiu siųsti Jums. Asif Mahometas aš PIC 16F72 titulinį UPS PCB. Bet man reikia dabar PIC 16F72 mikro valdiklio visiškai kodą grandinės ir LCD šio Prisegtas paveikslėlis grandinė. Jei kas nors turi visiškai technologijų ir šaltinio kodą, susisiekite su manimi. Aš mokėsiu už tai. Dėka Jamil [/quote] [/img] [/code] [/quote]

Ar Užbaigti PCB ir dizainas 16f72 UPS šešioliktainis kodas. Mano vardas yra Aleem galite susisiekti su manimi apie 9738103133.

Turiu Užbaigti PCB ir dizainas 16f72 UPS šešioliktainis kodas. Mano vardas yra Aleem galite susisiekti su manimi apie 9738103133
=================================== ===================== Gerbiamieji Aleem salė Mu Alanas Kum, man reikia PIC 16F72 Remiantis Pradžia UPS IPS Originalus kodas + PCB su lcd ekranas schema, aš iš Bangladešo , taip, kaip aš galiu ją į colect?

Kelis kartus, kol aš stengiuosi bendrauti su jumis. Bet nepavyko. Ar u PLZ Tel mane, kaip aš galiu vartų šio projekto dėka Firoz
Turiu visą projektavimo, prašome susisiekti su harimelath@gmail.com dizainas ir technologija apima HEX arba šaltinio dėka Hari

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back