Pic 16f628

T

tinman

Guest
Sveiki, Radau šį programuotojas pic 16c628 galiu programos 16f628 žetonų, kad vienas? arba nėra šie lustai suderinami? Ir, kas tiksliai yra didelis skirtumas tarp šių dviejų? thnx iš anksto, TINUZ

Aš niekada girdėjusi apie pic 16c628. Aš naudoju 16ce621 ir 16ce622 kurie OTP (vieną kartą programuojamas) prietaisus, bet ir nuo 16F628 yra jie nereikalingi, 16F628 gali padaryti viską, kad jie gali padaryti ... 16F628 turėtų būti programuojamas su kiekviena programuotojas, kurie gali programos, pavyzdžiui 16F84 ... nuoširdžiausi linkėjimai

Thnx už LVP programuotojas info aš statyti programuotojas, bet kas yra geriausias programinės įrangos naudoti su šia programuotojas? FPP tiesiog išsijungia šią programuotojas ... Any suggestions? (Aš naudoju Windows).

Errm, Ar i miss programuotojas pavadinimas / tipas savo pirmą žinutę? Ką kuriate? Jei norite, kad programa 16F877 ir daug daugiau nuotraukų, jūs turėtumėte pabandyti Epic! Tai yra geriausias! Ypač 18Fxxx serija. Analizatorių.

Aš naudoju JDM programuotojas grandinės su IC prog dėl PIC16F628 ir PIC16F84. Dirba daugiausiai kartų. (Kartais programuotojas atsisako dirbti). Bet pigūs ir naudoja nuoseklųjį prievadą Verta paminėti, kad aš ne naudoti LVP būdas nors. ir aš ne daryti nieko apie RB4 kaištis nors ji sako, ji turėtų būti įžemintas. Ir jis dirbo Jūs galite redaguoti savo pranešimus vietoj rašyti naujų viena -! Mw

[Quote = skardininkas] Sveiki, Radau šį programuotojas pic 16c628 galiu programos 16f628 žetonų, kad vienas? arba nėra šie lustai suderinami? Ir, kas tiksliai yra didelis skirtumas tarp šių dviejų? thnx iš anksto, TINUZ [/quote] Sveiki, aš pasikeitė per su 16F628 nuo mano dizaino 16F84. Na yra keletas dalykų, jūs turite pakeisti kaip išjungti lyginamojo režimas kodą, jei jūs jų nenaudojate. Kitas dalykas, aš bandė veltui gauti 16F628 programuotus teisingai mano Picstart +. Po kalbasi uChip patys man buvo pasakyta, kad jūs negalite programos 16F628A dėl 16C628A nustatymas. Pabaigoje man teko pirkti firmware atnaujinimas Picstart + ir uždėtinį nauja operacinė sistema OS į jį. Juk tai jokių problemų nebėra. E

Aš niekada girdėjusi apie PIC16c628 tai tas pats kaip PIC16F628 bet su EEPROM kodas atminties, o "Flash"?

Labas Jei naudojate 16F628 PIC mikrovaldiklius, turite būti tikri, kaip PGB kaištis yra pagrįstas ..... Tikiuosi, padės Jums Bye

Aš naudoju epas, pastatytas su informacija iš šioje diskusijų lentoje, dirba pagal XP ir pagal laimėti 98, greitai! Saugoti kabeliu iki 70 cm ... galite naudoti programinės įrangos beta iš gaminanti bendrovė epo ... Btw, radau, kad Epas veikia su ic prog, jei pasirinksite "Tait serijos programuotojas" ir invertuotojo pastaruosius dvejus signalų įrangos configuraton ... Epas programinė įranga yra greitesnis, ir veikia be pleistrų XP, tai kodėl nerimauti? ... i bandė Building JDM porą kartų, ir jis niekada nedirbo ... aš žinau, daug naudoti, kad bet aš nerekomenduojame to daryti ... mano kūrėjas setup yra Microcode, pic pagrindinio ir Epas .. aš pradėjau rašyti savo kodą prieš savaitę, ir aš esu patenkintas iki šiol pasiekti rezultatai ... dėka šioje diskusijų lentoje, nes aš programavimo Neanderthal .. . : Oops:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back