Philips LPC2214 ARM7 ir išorės atmintis

P

penrico

Guest
Sveiki, turiu Olimex rinkinys, kurių LPC2214 philips ARM7 lustas, išorinė blykstė MX26LV800BTC-55 (1m x 16 "flash" atminties), ir išorės RAM 256Kx32. Flash perkeliamos # CS0 linija ARM7 lustas, ir RAM yra # CS1. Aš naudoju CrossStudio v1.4. Galėčiau naudotis vidine blykste iš LPC2214 ir derinimo ok naudojant Macraigor wiggler. Bet aš nežinau, kaip patekti tiesiai į išorinę blykstę arba išorės RAM naudojant CrossStudio minties JTAG (wiggler) emuliatorius. Tik, kad man reikia daryti programinė įranga buvo pirmą kartą pakrautas į vidaus blykstė LPC2214, o tada iš ten perkelti duomenis į išorinę blykstę. Ar yra būdas patekti tiesiogiai į išorinius prisiminimus?. Aš netolimoje ateityje naudoti LPC2210, kad nėra vidaus Flash kodas turi paleisti išorinės atminties dėka.

Sveiki, raktažodžių jūs ieškote yra išorės Flash programavimo rutina. Aš nežinau, apie Rowleys duomenys, ar tai numatoma programoje išorės Flash ar ne. Kita galimybė yra ta, kad Olimex numatyta nedidelė programa, įrašyti išorės Flash. Nėra reikalavimo LPC2214 su sukuriamo deginti nieko į vidaus Flash, bet, kad programinės įrangos deginti vidaus Flash paprastai yra įtrauktos į vystymosi priemones, tokias kaip CrossStudio. Ji yra šiek tiek sunku C-Kompiliavimo ir debuger pardavėjai teikti programavimo visų skirtingų ir nuolat kintančių išorinių prisiminimus. Kiti rinkiniai, pavyzdžiui Phytex LPC2294, kai naudojamas su "Keil įrankiai turi šias programavimo priemones įtraukti, bet tai yra taip pat brangesnis. Tikimės, kad Jūs rasite išorės Flash kasdienybe arba iš Rowleys arba iš Olimex, kitaip jums gali tekti parašyti patys, tai nėra stebuklinga, kai jūs turite duomenų lape Flash Bob

Jūs galite patekti į išorinę atmintį su pasirinkite SW boot. 00 Atrinkti 8-Bit tel. Atmintis CS0 01 Atrinkti 16-Bit tel. Atmintis CS0 10 Atrinkti 32-Bit tel. Atmintis CS0 11 Atrinkti vidinė Flash atmintis

Gali būti, aš nesuprasti klausimo, nes ArmDong atsakė ji visiškai skirtingos, ir tai gali būti viskas, ko jums reikia žinoti. Tiesiog norime, kad šiuo klausimu vėl patekti į išorės atmintį naujo nėra gerai ji išorinės atminties neturi savo programą jau viduje. Tikimės, kad šis nesupainiotų per daug Bob

Aš tiesiog ieško įkrovos tvarkyklę, arba Downloader programinė įranga arba proggram, tai padaryti (gauti išorinę blykstę), naudojant JTAG.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back